Fehérvári Lecsófőző Vigasság

 • ELINDULT A JELENTKEZÉS A LECSÓFŐZŐ VIGASSÁGRA
  2017. július 4.
  Székesfehérvár.hu

  Elindult a jelentkezés a XIII. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra: a Fehérvári Programszervező Kft. 2017. július 3–13. és augusztus 21–24. között várja a csapatok jelentkezését a főzőversenyre. Az idei már a tizenharmadik lesz a Lecsófőző Vigasságok sorában. Szeptember 16-án várhatóan ismét több száz üstben rotyog majd a lecsó, és a nap végére kiderül, ki lesz 2017-ben a Lecsókirály.
  Bővebben
 • LECSÓFŐZŐ VIGASSÁG: ELINDULT A JELENTKEZÉS
  2017. július 4.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Elindult a jelentkezés a XIII. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra: a Fehérvári Programszervező Kft. 2017. július 3–13. és augusztus 21–24. között várja a csapatok jelentkezését a főzőversenyre. Az eseménnyel kapcsolatos minden információ a www.fehervariprogram.hu honlapon olvasható.
  Bővebben
 • LECSÓ, UTCABÁL, NÉPZENE ÉS CSODÁLATOS ÉPÜLETEK VÁRJÁK SZOMBATON A FEHÉRVÁRIAKAT
  2017. szeptember 13.
  Székesfehérvár.hu

  Szombaton az év egyik legélménydúsabb napja várja a fehérváriakat a Lecsófőző Vigassággal, a Magyar Népdal Napjával, valamint a Kulturális Örökség Napjainak eseményeivel. A lecsófőző fesztiválon több mint hatszáz bográcsban, megszámlálhatatlan variációban rotyog majd a híres magyar ételklasszikus, közel 10 ezer embert várnak a helyszínre. A csendesebb kikapcsolódás hívei pedig a KÖN jóvoltából irányíthatják figyelmüket a kultúra, művelődés és építészet szegmensei felé.
  Bővebben
 • ÍZES ÉLMÉNYEK, RITKÁN LÁTOTT KINCSEINK A HÉTVÉGÉN
  2017. szeptember 13.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Közel hatszáz baráti, családi és céges csapat, és persze kíváncsi érdeklődők ezrei várják a szombatot: szeptember 16-án reggel újra fellobban a láng a bográcsok alatt a XIII. Fehérvári Lecsófőző Vigasságon. A gasztronómiai eseménnyel párhuzamosan a Kulturális Örökség Napjai programjai is elindulnak, és vasárnap estig ingyenesen látogatható kiállítások, középkori emlékeket idéző belvárosi séták, látványos fényfestés és filmbemutató is várja az érdeklődőket Székesfehérváron. Szombaton a Magyar Népdal Napját is köszöntik a városban.
  Bővebben
 • JÓ IDŐ LESZ A LECSÓFESZTIVÁLON
  2017. szeptember 15.
  Fehérvár TV

   
 • HATSZÁZ BOGRÁCSBAN ROTYOGOTT A LECSÓ A XIII. LECSÓFŐZŐ VIGASSÁGON
  2017. szeptember 16.
  Székesfehérvár.hu

  Idén Tögl Katának adhatták át a lecsókirályi kellékeket, ő ülhetett idén a trónra, de persze egy egész csapat, a Crazy Lecsó Team a nyertes, akik már több éve visszatérnek a fesztiválra. Új gazdára talált a „Sipi” Emlékkupa is a XIII. Lecsófőző Vigasságon, ahol ebben az évben majdnem hatszáz bográcsban rotyogott a lecsó.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá