Európai Mobilitási Hét

 • SIKERES PÁLYÁZAT
  2017. szeptember 5.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap elnevezésű szeptemberi programsorozat nemzeti koordinátoraként közel 70 millió forinttal segíti 175 hazai rendezvény megvalósítását. A Fehérvári Programszervező Kft. 922 ezer forintos támogatást nyert el a minisztérium pályázatán.
  Bővebben
 • KERESIK A LEGMOBILISABB OSZTÁLYT AZ AUTÓMENTES NAPON
  2017. szeptember 13.
  Székesfehérvár.hu

  Izgalmas, játékos feladatokkal várják az iskolásokat szeptember 22-én, pénteken az Autómentes Napon 9-13 óráig, a Várkörút Bíróság és Romkert közötti lezárt szakaszán. Az ötállomásos vetélkedő témája a kerékpáros közlekedés lesz. A diákoknak biciklis akadálypályát teljesíthetnek és kvíz-kérdésekre válaszolhatnak, emellett a kerékpár kötelező felszereléseinek felismerésében és felni hajtásban is megmérkőznek majd a csapatok. Jelentkezni szeptember 19-ig lehet.
  Bővebben
 • KÖZLEKEDJ AUTÓ NÉLKÜL!
  2017. szeptember 15.
  Fehérvár TV

   
 • A KÖZLEKEDÉS PROBLÉMÁI ÉS A BIZTONSÁGOS KERÉKPÁROZÁS
  2017. szeptember 19.
  Székesfehérvár.hu

  Közös út, közös jövő címmel szerveztek konferenciát a zöld diák-önkormányzati képviselőknek és tanáraiknak a Mobilitási Hét programsorozatában. A fenntartható fejlődésről és a biztonságos kerékpározásról tartottak előadást Mészáros Imre, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium osztályvezetője, illetve Májer László rendőr százados.
  Bővebben
 • MOBILITÁSI HÉT FEHÉRVÁRON
  2017. szeptember 19.
  Fehérvár TV

   
 • AUTÓMENTES NAP A VÁRKÖRÚTON
  2017. szeptember 22.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá