ifiFESZT és Arany Dobverő-díj

 • IV. IFIFESZT ÉS SZÉKESFEHÉRVÁRI GÓLYABÁL AZ INTIM TORNA ILLEGÁLLAL
  2017. október 9.
  Székesfehérvár.hu

  Meghirdették a II. Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabál és a IV. ifiFESZT programjait a Petőfi Kultúrtanszéken. Október 18-án, a város felsőoktatási intézményeibe járó diákok találkozhatnak egymással és a báli hagyományok szerint szórakozhatnak. A középiskolások őszi szünetét a IV. ifiFESZT vezeti be a szünet előtti utolsó tanítási nap estéjén, október 27-én, pénteken 18 órától.
  Bővebben
 • FIATALOK OKTÓBERE
  2017. október 9.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Több nagyrendezvényt is szervez a város októberben a Székesfehérváron tanuló diákoknak. Jövő hétfőn lesz az Alba Regia Felsőoktatási Expo, szerdán a II. Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabál, október 27-én, pénteken pedig a IV. ifiFESZT. Ma délután ez utóbbi két eseményről tartottak sajtótájékoztatót a Petőfi Kultúrtanszéken.
  Bővebben
 • TÁNCRA FEL!
  2017. október 10.
  Nyolcezer.hu

  Októberben sem fognak unatkozni a Fehérváron tanuló diákoknak. Jövő hétfőn lesz az Alba Regia Felsőoktatási Expo, szerdán a II. Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabál, október 27-én, pénteken pedig a IV. ifiFESZT.
  Bővebben
 • ARANY DOBVERŐ - A 21 GRAMM NYERTE A KÖZÉPISKOLÁS ZENEKAROK VERSENYÉT
  2017. október 28.
  Székesfehérvár.hu

  Sikert hoztak a saját dalok a 21 grammnak - a vasváris és hermannos diákok alkotta zenekar nyerte a negyedik Arany Dobverőt. A tehetségkutató után az emeleten Felméri Péter, a színpadon a Lóci Játszik szórakoztatta az ifiFeszt közönségét, az estet pedig DJ Embryo zárta az újjáépített Petőfi Kultúrtanszékben.
  Bővebben
 • ARANY DOBVERŐ
  2017. október 30.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá