Nyugdíjasok Karácsonya

 • NYUGDÍJASOK KARÁCSONYA BANGÓ MARGITTAL
  2017. december 11.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Székesfehérvár önkormányzata minden év decemberében színes, szórakoztató előadással ajándékozza meg az idősebb generáció képviselőit. Idén a cigányzene Kossuth-díjas nagyasszonya, Bangó Margit énekesnő, előadóművész műsorát és a Bakony Népzenei Együttes Luca-napi összeállítását élvezhetik december 13-án, szerdán 15.00 órától az Alba Regia Sportcsarnokban.
  Bővebben
 • BANGÓ MARGIT ÉS A BAKONY NÉPZENEI EGYÜTTES A NYUGDÍJASOK KARÁCSONYÁN
  2017. december 13.
  Székesfehérvár.hu

  Székesfehérvár önkormányzata minden év decemberében színes, szórakoztató előadással ajándékozza meg az idősebb generáció képviselőit. Idén a cigányzene Kossuth-díjas nagyasszonya, Bangó Margit énekesnő, előadóművész műsorát és a Bakony Népzenei Együttes Luca-napi összeállítását élvezhetik az időskorúak december 13-án, szerdán 15.00 órától az Alba Regia Sportcsarnokban.
  Bővebben
 • TELTHÁZAS, VIDÁM HANGULATÚ DÉLUTÁN A SPORTCSARNOKBAN
  2017. december 13.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A város szerdán délután adventi műsorral köszöntötte a nyugdíjasokat, kifejezve tiszteletét, köszönetét az időseknek, a kluboknak, az egyesületeknek munkájukért, támogatásukért. Dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a közönséget, a gyermekkor karácsonyainak családi légkörét, az ünnepi találkozásokat idézve fel. A teltházas rendezvényen fellépett a Kossuth-díjas Bangó Margit, a Bakony Népzenei Együttes Luca-napi műsort adott elő.
  Bővebben
 • NYUGDÍJASOK KARÁCSONYA
  2017. december 13.
  Fehérvár TV

   
 • KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁS A NYUGDÍJASOKNAK SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2017. december 14.
  FEOL.hu

  Az utóbbi évek legnagyobb sikerét aratta Bangó Margit a Városi Nyugdíjas Karácsonyon a Vodafone Sportcsarnokban.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá