Városi Diákbál

 • NEGYEDIK ALKALOMMAL LESZ VÁROSI DIÁKBÁL SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2018. január 8.
  Székesfehérvár.hu

  Január 12-én pénteken a Szent István Művelődési Házban lesz a IV. Városi Diákbál, melyen Székesfehérvár különböző középiskoláiba járó diákok találkoznak egymással. A báli mulatáság éjfél után after partyval folytatódik a Petőfi Kultúrtanszéken. A bálra még jelentkezhetnek önkéntesnek a középiskolások!
  Bővebben
 • VÁROSI DIÁKBÁL - NEGYEDSZER
  2018. január 8.
  Nyolcezer.hu

  Január 12-én pénteken a Szent István Művelődési Házban rendezik a IV. Városi Diákbált, melyen Székesfehérvár különböző középiskoláiba járó diákok találkoznak egymással. A báli mulatáság éjfél után after partyval folytatódik a Petőfi Kultúrtanszéken.
  Bővebben
 • ÁLARC ÉS ELEGANCIA
  2018. január 12.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Több százan vettek részt idén is a Városi Diákbálon. A Székesfehérvár különböző iskoláiba járó diákok a báli hagyományoknak megfelelő módon, elegáns körülmények között szórakoztak a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent István-termében. Az este igazán a fiatalokról, a fiataloknak szólt, hiszen a programot a Városi Diáktanács közreműködésével, véleményük figyelembevételével szervezték.
  Bővebben
 • MÁS, MINT EGY HÉTVÉGI BULI
  2018. január 16.
  Fehérvár Közéleti Hetilap

  Pénteken tartották a negyedik Városi diákbált. A Székesfehérvár különböző iskoláiba járó diákok a báli hagyományoknak megfelelően, elegáns körülmények között szórakoztak a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá