Fehérvári Halünnep

 • SZOMBATON LESZ AZ IDEI HALÜNNEP PALOTAVÁROSI TAVAKNÁL
  2018. április 6.
  Székesfehérvár.hu

  Rotyogó bográcsok, ínycsiklandozó illatok, hal minden mennyiségben: horgászversenyt, főzőversenyt, színpadi és családi programokat kínál a VI. Fehérvári Halünnep április 7-én, szombaton a Palotavárosi tavaknál. A nap során a gyerekeket furfangos csudavilág várja közel 170 játékkal.
  Bővebben
 • HATODSZOR ÜNNEPELJÜK A HALAT FEHÉRVÁRON
  2018. április 6.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Rotyogó bográcsok, ínycsiklandozó illatok, hal minden mennyiségben: horgászversenyt, főzőversenyt, színpadi és családi programokat kínál a VI. Fehérvári Halünnep április 7-én, szombaton a Palotavárosi tavaknál. A népszerű tavaszi eseményre mindenkit sok szeretettel várnak!
  Bővebben
 • HALÜNNEP PALOTAVÁROSBAN
  2018. április 7.
  Fehérvár TV

   
 • ÍNYCSIKLANDOZÓ FINOMSÁGOK - ILYEN VOLT AZ IDEI HALÜNNEP A PALOTAVÁROSBAN​
  2018. április 9.
  Székesfehérvár.hu

  Rotyogó bográcsok, színpadi programok és hal minden mennyiségben – ez várta azokat, akik ellátogattak szombaton a Palotavárosi tavakhoz. Az VI. Fehérvári Halünnepen a horgász- és főzőversenyen mérhették össze tudásukat a résztvevők, de elkészült a város halászléje is, emellett családi és gyermekprogramok várták az érdeklődőket.
  Bővebben
 • HALÜNNEP PALOTAVÁROSBAN​
  2018. április 7.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Töpörtyű, szabadtűz fölött nyárson sült ponty,  halászlé és még számtalan finomság készült a Halünnep főzőversenyére nevezett 72 csapatnál. A hatodik alkalommal megrendezett közösségi esemény horgászversennyel indult, s míg a tűzhelyeken sült-főtt a hal mindenféle formában, addig a színpadon színes családi programok szórakoztatták a résztvevőket.
  Bővebben
 • HALÜNNEP PALOTAVÁROSBAN – HETVENNYOLC CSAPAT INDULT
  2018. április 9.
  Fejér Megyei Hírlap

  Hogy, hogy nem, ismét Fehérvárra vezényeltek bennünket – tódította a krónikásnak Feri, Eszékről. A Horvátországi Tűzoltók különítménye nyárson sütötte a halat a Fehérvári Halünnepen.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá