Bolondballagás

 • SZÁZEZRET IS ÉRHET AZ ÖTLETES JELMEZ
  2018. április 24.
  Fehérvár TV

   
 • SZÉCHENYISEK NYERTÉK A BOLONDBALLAGÁS FŐDÍJÁT – A KÖZÖSSÉGI MÉDIA LOGÓI TAROLTAK
  2018. május 4.
  Székesfehérvár.hu

  Pénteken reggel diákok hangos forgatagával ébredt a város, a Bolondballallagás maskarás menete az Alba Plazától vonult a Zichy színpadig, ahol ötletes produkciókat mutattak be a diákok. A százezer forintos jutalmat az idei évben a Széchenyi István Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola 12.G osztálya nyerte, de a zsűri mind a 11 fellépő osztályt megjutalmazta.
  Bővebben
 • MACARENA ÉS SNAPCHAT
  2018. május 4.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A Széchenyi 12. G osztálya nyerte a 100.000 Ft-os fődíjat a városi Bolondballagáson, de a többiek sem maradtak nyeremény nélkül. Z-generáció, színpadon alvás, hascsapkodás ütemre - fél nyolctól ismét a végzősöké volt a Belváros, hogy a hivatalos ballagás és az érettségi előtt lazább körülmények között is elbúcsúzhassanak egymástól és Székesfehérvártól.
  Bővebben
 • MEGVAN, MELYIK OSZTÁLY NYERTE A FEHÉRVÁRI BOLONDBALLAGÁST!
  2018. május 4.
  FEOL.hu

  A Széchenyi István Műszaki Szakgimnázium 12. G osztályának ballagói a legbolondabbak a megyeszékhely idei végzős középiskolása közül. Papírjuk is van róla! Lássuk a díjazottakat!
  Bővebben
 • BOLONDBALLAGÁS A BELVÁROSBAN
  2018. május 4.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá