Kortárs Művészeti Fesztivál

 • FESZTIVÁL A LIGETBEN – A KORTÁRS MŰVÉSZETEKÉ LESZ A ZICHY LIGET MÁJUS 11-TŐL
  2018. május 7.
  Székesfehérvár.hu

  Már csak néhány nap, és a Fő utca fölött ismét ott lobognak a művész-zászlók, kezdődik a Kortárs Művészeti Fesztivál. Az idén május 11-től május 19-ig tart a programsorozat, amelynek központi helyszíne a Zichy liget lesz, ahol az állandó kiállítások, látványosságok mellett minden nap este nyolctól kertmozi várja a nézőket. Idén a Kortárs Művészeti Fesztivál keretében rendezik meg a Fehérvári Könyvnapokat is.
  Bővebben
 • FESZTIVÁL A LIGETBEN
  2018. május 7.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Már csak néhány nap, és a Fő utca fölött ismét ott lobognak a művész-zászlók, ez pedig nem mást jelent, mint hogy kezdődik a Kortárs Művészeti Fesztivál. Az idén május 11-től május 19-ig tart a két évtizede létező programsorozat, amelynek központi helyszíne a Zichy liget lesz, ahol az állandó kiállítások, látványosságok mellett minden nap este nyolctól kertmozi várja a nézőket. A színpadon koncerteket, kortársbalett-estet, diákprodukciókat, beszélgetéseket láthat-hallhat a parkba érkező közönség, a szervezők számos családi programmal is készülnek. A fesztivál keretében rendezik meg a Fehérvári Könyvnapokat, a záróesemény ebben az évben is a Jam-Bory-Vár lesz.
  Bővebben
 • PÉNTEKTŐL KORTÁRS MŰVÉSZETI FESZTIVÁL SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2018. május 8.
  PRAE

  Péntektől jövő szombatig tart Székesfehérváron a 19. Kortárs Művészeti Fesztivál, amelynek fő motívuma ezúttal a textil lesz.
  Bővebben
 • MEGNYÍLT A 19. KORTÁRS MŰVÉSZETI FESZTIVÁL SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2018. május 11.
  FEOL.hu

  Pénteken délután a Fő utcán leterített fekete balettszőnyeg mellett jelentette ki Cser Palkovics András polgármester, hogy a 19. Kortárs Művészeti Fesztivál ezennel - minden jel szerint - megnyílott magától. Majd kapott egy vödör popkornt.
  Bővebben
 • MEGKEZDŐDÖTT A KORTÁRS MŰVÉSZETI FESZTIVÁL
  2018. május 12.
  Fehérvár TV

   
 • JAM-BORY-VÁR TŰZTÁNCCAL ÉS KONCERTEKKEL - LEZÁRULT AZ IDEI KORTÁRS FESZTIVÁL
  2018. május 20.
  Székesfehérvár.hu

  A Kortárs Művészeti Fesztivál egyik legnépszerűbb eseménye, egyúttal záróprogramja volt szombaton a Jam-Bory-Vár, amely délutántól várta vendégeit a Máriavölgyben, a Bory-várban. Gyermekszínházzal, koncertekkel, kiállítással, tűztánc-színházzal vártak kicsiket és nagyokat.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá