Fehérvári Könyvnapok

• KÖNYVALKOTÓK, MESEHŐSÖK, KORTÁRS KÖLTŐK, ÚJ KÖTETEK
    2018. május 16.
    Önkormányzati Kommunikációs Központ

Idén Fehérvári Könyvnapokkal bővült a Kortárs Művészeti Fesztivál  programkínálata. Író-olvasó találkozók, könyvbemutatók, irodalmi estek és koncertek, gyerekprogramok várják az érdeklődőket a Zichy ligetben, míg a Vörösmarty Teremben a Vörösmarty Társaság tagjainak legújabb könyveit mutatják be. Az érdeklődők László Zsolt, Bobory Zoltán, Saitos Lajos és Borbély László köteteit ismerhetik meg a dedikálással egybekötött könyvbemutatókon.
  • FEHÉRVÁRI KÖNYVNAPOK 2018 - MA KEZDŐDNEK A PROGRAMOK A ZICHY LIGETBEN
    2018. május 17.
    Székesfehérvár.hu

Idén Fehérvári Könyvnapokkal bővült a Kortárs Művészeti Fesztivál programkínálata. Író-olvasó találkozók, könyvbemutatók, irodalmi estek és koncertek, gyerekprogramok várják az érdeklődőket a Zichy ligetben, míg a Vörösmarty Teremben a Vörösmarty Társaság tagjainak legújabb könyveit mutatják be.
  • ÓRIÁSKÖNYV ÉS KÉPREGÉNY IS KÉSZÜLT A ZICHY LIGETBEN
    2018. május 19.
    FEOL.hu

Olvasni jó, alkotni jó – alkoss könyvet! címmel első alkalommal hirdettek a Fehérvári Könyvnapokhoz kapcsolódóan óriáskönyv és képregény készítést általános iskolások számára.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá