Hetedhét Játékfesztivál

 • IDÉN IS MEGRENDEZIK A HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁLT SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2018. május 23.
  Magyar Idők

  Idén is megrendezik a Hetedhét Játékfesztivált Székesfehérváron: a gyermeknap hétvégéjén minden a gyerekekről és a gyerekeknek szól majd.
  Bővebben
 • HÉTPRÓBÁS MACKÓKERESŐK A HETEDHÉT JÁTÉKFESZTIVÁLON
  2018. május 23.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Ládavasút, felhővadászat, lovagi torna, élményműhely, mackókereső kalandok a hétpróbásoknak, a színpadon bábműsorok, koncertek, a Vörösmarty Színház jótékonysági programja – igazán sokszínű lesz idén a Hetedhét Játékfesztivál, amelyet a gyermeknap hétvégéjén, május 26–27-én rendeznek meg a Belvárosban, a Városház téren és a Fő utcán egészen a Mátyás Király-emlékműig.
  Bővebben
 • ÁLLATI JÓ JÁTÉKFESZTIVÁL
  2018. május 23.
  Fehérvár TV

   
 • GYEREKFORGATAG ÉS MESEERDŐ A BELVÁROSBAN
  2018. május 26.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Elkezdődött a VI. Hetedhét Játékfesztivál, a múzeum idén is kiköltözött az utcára: és a gyerekek ma délelőtt birtokba vették a Belvárost. A Városház térre érkező családokat a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar népszerű dallamokkal fogadta szombaton délelőtt, a kétnapos fesztivált dr. Cser-Palkovics András polgármester és a harmadik osztályos Földesi Virág Veronika nyitották meg. Hagyományosan a megnyitón adták át az óvodák képviselőinek a Barangolás Székesfehérváron, a királyok városában című kiadványt, majd elindultak a meseerdővé változott belvárosi utcák programjai. Az igazi hétpróbások Teddy macit keresik, és a fergeteges forgatagban lehet bárányfelhőt vadászni, ládavasutazni, kirakózni, a színpadi programok pedig meséket, családi koncertet is kínálnak.
  Bővebben
 • GYERMEKNAPI FORGATAG A BELVÁROSBAN
  2018. május 28.
  Fehérvár TV

   
 • BEMUTATÓK, FOGLALKOZÁSOK, TÁRLAT- ÉS IDEGENVEZETÉS AZ EMLÉKHELYEK NAPJÁN
  2018. május 10.
  Székesfehérvár.hu

  Hagyományőrző bemutatók, tárlat- és idegenvezetés, játékos ismeretterjesztő foglalkozások, óriás társasjáték – május 12-én, szombaton a Nemzeti Emlékhelyek Napján Székesfehérváron is kinyílik a Romkert kapuja, hogy minél többen megismerjék az egykori koronázótemplom történetét.
  Bővebben
 • HETEDHÉT ORSZÁGRA SZÓLÓ KALANDOK
  2018. május 31.
  Fehérvár Közéleti Hetilap

  Ládavasút, felhővadászat, lovagi torna és mackókereső kalandok várták a gyerekeket a belvárosban május utolsó hétvégéjén a Hetedhét Játékfesztiválon. A bátrabbak igazi kincseket találhattak a régészhomokozóban, vagy ha éppen ahhoz volt kedvük, táncra is perdülhettek a színpad előtt.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá