Helló, nyár!

 • HELLÓ NYÁR! - IDÉN IS LESZ TANÉVZÁRÓ BULI A FEHÉRVÁRI DIÁKOKNAK
  2018. május 17.
  Székesfehérvár.hu

  Június 15-én 18 és 22 óra között  hatalmas tanévzáró bulira várják a fehérvári diákokat a Hotel Magyar Király elé, ahol fellép majd a Wellhello, Pixa, a Free Spirit Dance és a 21 Gramm Akusztik is. A székesfehérvári diákok másodszor vehetnek részt egy közös tanévzáró mulatságon.
  Bővebben
 • VAKÁCIÓKÖSZÖNTŐ A WELLHELLOVAL
  2018. június 14.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A hőség már a nyakunkon, a hét végén pedig a vakáció is megérkezik végre, a vakációval pedig a Helló, nyár! koncertje. A város ajándékaként idén a Wellhello lesz a sztárvendég a Zichy színpadon június 15-én este. A Wellhello előtt mutatja be első lemezét a fehérvári 21 Gramm Akusztik zenekar, akik a mai sajtótájékoztatón ízelítőt is adtak zenéjükből.
  Bővebben
 • HELLO NYÁR!
  2018. június 14.
  Fehérvár TV

   
 • HELLÓ, NYÁR!
  2018. június 14.
  Szuperinfó

  Június 15-én (péntek) 18 és 22 óra között hatalmas tanévzáró bulira várják a fehérvári diákokat a Hotel Magyar Király elé, ahol fellép majd a Wellhello, Pixa, a Free SpiritDance és a 21 Gramm Akusztik is.
  Bővebben
 • HELLÓ NYÁR! - KONCERTEKKEL ÉRKEZETT A VAKÁCIÓ SZÉKESFEHÉRVÁRRA
  2018. június 15.
  Székesfehérvár.hu

  Idén a Wellhello volt a sztárvendég a Zichy színpadon június 15-én, ahol este hatkor Pixa kezdett a színpadon, majd a Free Spirit Dance és a 21 Gramm Akusztik játszott. Idén már másodszorra volt Helló, nyár! koncert, ami a város ajándékaként ingyenes programként várta a fiatalokat, a Fehérvár általános és középiskolás diákjait, hogy egy nagy közös bulival pihenjék ki a tanév fáradalmait, és igazán jókedvűen indítsák a nyári vakációt. 
  Bővebben
 • HELLO NYÁR 2018
  2018. június 16.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá