Musica Sacra

 • MUSICA SACRA - ROSSINI KIS ÜNNEPI MISÉJE ÁCS JÁNOSSAL SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2018. július 6.
  Székesfehérvár.hu

  Az idei esztendőben kiváló olasz énekesek vendégfellépésével Giachino Rossini csodálatos egyházzenei alkotása, a Petite messe solennelle (Kis ünnepi mise) hangzik el az egyesített kórusok és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar előadásában, az olasz operazene világhírű szakértője, Janos Acs vezényletével.
  Bővebben
 • ISMÉT EGY ROSSINI-MŰ CSENDÜL FEL SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2018. július 23.
  Magyar Idők

  A 2016-os Stabat Mater után ismét Gioachino Rossini egyik egyházzenei műve, a Petite messe solennelle (Kis ünnepi mise) csendül fel a Musica Sacra keretében Székesfehérváron, a Nemzeti Emlékhely fölé emelt színpadon augusztus 12-én.
  Bővebben
 • „EGY KIS TUDÁS, EGY KIS SZÍV”
  2018. július 26.
  Fehérvár Közéleti Hetilap

  Augusztus 12-én a Nagyboldogasszony Bazilika romjai felett Rossini örökbecsű egyházzenei remekműve, a Petite messe solennelle (Kis ünnepi mise) dallamai csendülnek fel.
  Bővebben
 • ROSSINI CSODÁLATOS EGYHÁZZENEI ALKOTÁSA CSENDÜLT FEL AZ V. MUSICA SACRÁN
  2018. augusztus 12.
  Székesfehérvár.hu

  Kiváló olasz énekesek vendégfellépésével csendült fel vasárnap este Giachino Rossini csodálatos egyházzenei alkotása, a Petite messe solennelle a Nemzeti Emlékhelyen. A Musica Sacra idei koncertjén az egyesített kórusok és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar előadásában, az olasz operazene világhírű szakértője, Ács János vezényletével hallhattuk a klasszikus dallamokat.
  Bővebben
 • KIS ÜNNEPI MISE A NEMZETI EMLÉKHELYEN
  2018. augusztus 13.
  Fehérvár TV

   
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá