Bye, summer!

 • PUNNANY MASSIF ÉS CLOUD 9+ SZÉKESFEHÉRVÁRON - BYE SUMMER A ZICHY SZÍNPADON
  2018. augusztus 29.
  Székesfehérvár.hu

  Augusztus 31-én a Bye Summer! programmal zárul Székesfehérvár idei nyári kulturális rendezvénysorozata. A Zichy színpadon rendezett nyárzáró, tanévindító rendezvényen fellép a Cloud 9+ és a Punnany Massif, emellett Dj. Revolution is szórakoztatja a fiatalokat.
  Bővebben
 • A PUNNANY MASSIF BÚCSÚZTATJA A NYARAT FEHÉRVÁRON
  2018. augusztus 27.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Idén először rendezik meg Székesfehérváron a Bye Summer! nyárbúcsúztató koncertet, amelynek sztárfellépője, a Punnany Massif zenekar mellett a Cloud 9+ és Dj. Revolution szórakoztatja a közönséget augusztus 31-én, pénteken a Zichy színpadon.
  Bővebben
 • VISZLÁT NYÁR, SZEVASZ SULI! – BULIZTAK EGY UTOLSÓT A ZICHY LIGETBEN
  2018. szeptember 1.
  FEOL.hu

  Bye Summer, azaz Viszlát nyár. Ez volt a címe a belvárosban péntek este megtartott rendezvénynek.
  Bővebben
 • BYE SUMMER!
  2018. augusztus 31.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Többezren ünnepeltük együtt júniusban a tanév zárását, és most a tanévnyitó kapcsán ismét megtelt a Zichy színpad előtti tér. A már kétszer megrendezett tanévzáró buli, a Helló nyár! mintájára idén a szünet lezárásakor is ingyenes koncertre várták a fiatalokat. A Bye Summer! nyárbúcsúztatón fellépett a Punnany Massif, a Cloud 9+ és DJ Revolution is.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá