Fehérvári Lecsófőző Vigasság

 • ÍZES ÉLMÉNYEK VÁRNAK RÁNK
  2018. szeptember 3.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  A múlt héten lezárult a nevezés a XIV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra: szeptember 8-án közel hatszáz bogrács alatt lobban fel a láng. A népszerű közösségi eseményt színpadi programok, családi ügyességi és készségfejlesztő játékok is színesítik.
  Bővebben
 • CSÜLKÖS LECSÓVAL GYŐZTE MEG A ZSŰRIT AZ EGYESÍTETT SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY CSAPATA
  2018. szeptember 8.
  Székesfehérvár.hu

  A XIV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságon közel hatszáz bogrács alatt lobbant fel a láng. Az idei győztesek - az Egyesített Szociális Intézmény csapata - házi kenyérben tálalt csülkös lecsóval kápráztatta el a zsűrit. A zsűri elnöke, Polgár János elmondta, hogy idén is számos kiváló lecsót kóstolhattak végig.
  Bővebben
 • IDÉN A CSÜLKÖS LECSÓ VOLT A BEFUTÓ
  2018. szeptember 8.
  Fehérvár TV

   
 • EZÚTTAL KIRÁLYNŐT KORONÁZTAK A HAGYOMÁNYOS LECSÓFESZTIVÁLON
  2018. szeptember 10.
  FEOL.hu

  Még mielőtt a cím láttán aggódni kezdene az olvasó: természetesen a lecsóba csak képletesen csaptak bele a csapatok, na de azt annál inkább!
  Bővebben
 • FÜST, PÁLINKA, LECSÓ
  2018. szeptember 13.
  Fehérvár Közéleti Hetilap

  Gombás, tarhonyás, csülkös, birkás vagy csak simán tojásos – szeptember nyolcadikán, szombaton közel hatszáz bográcsban rotyogott a lecsó a XIV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságon. Az idei győztesek – az Egyesített Szociális Intézmény csapata – házi kenyérben tálalt csülkös lecsóval kápráztatták el a zsűrit.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá