Felsőoktatási Gólyabál

 • A HAGYOMÁNY FOLYTATÓDIK - GÓLYABÁL LESZ OKTÓBER 10-ÉN A MAGYAR KIRÁLYBAN
  2018. szeptember 20.
  Székesfehérvár.hu

  Ebben az évben már a harmadik Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabál várja a városban tanuló elsőéves egyetemi hallgatókat október 10-én. A Hotel Magyar Király kapui 20.30 órakor tárulnak ki, a buli hajnalig négyig tart majd bálkirálynő- és bálkirályválasztással, tombolával és persze kiváló zenékkel.
  Bővebben
 • A HAGYOMÁNY FOLYTATÓDIK
  2018. október 10.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Bálkirálynő- és bálkirálylasztás, egy napra szóló ’esketés’, különleges hátterekkel készült fotók teszik emlékezetessé idén a Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabált. A város a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusával, a Kodolányi János Egyetemmel és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karral együttműködve immár harmadik alkalommal szervezte meg az eseményt.
  Bővebben
 • FELSŐOKTATÁSI GÓLYABÁL
  2018. október 11.
  Fehérvár TV

   
 • FOLYTATÓDOTT A HAGYOMÁNY A III. SZÉKESFEHÉRVÁRI FELSŐOKTATÁSI GÓLYABÁLON
  2018. október 21.
  Székesfehérvár.hu

  Bálkirálynő- és bálkirálylasztással, egy napra szóló esketéssel és különleges hátterekkel készült fotókkal tették emlékezetessé idén a hallgatók számára a Székesfehérvári Felsőoktatási Gólyabált.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá