Alba Regia Felsőoktatási Expo és Állásbörze

 • FELSŐOKTATÁSI EXPO A DIÁKOKNAK, ÁLLÁSBÖRZE A MUNKAVÁLLALÓKNAK
  2018. október 1.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Ha október, akkor munka és tanulás, azaz két fontos esemény az Alba Regia Sportcsarnokban: október 15-én, hétfőn a Fejér Megyei Hírlap Állásbörze a munkakeresőket, munkahelyváltásra készülőket várja, október 16-án, kedden pedig a továbbtanulás előtt álló diákoknak szolgál hasznos információkkal az Alba Regia Felsőoktatási Expo. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.
  Bővebben
 • TÖBB MINT EZER ÁLLÁSLEHETŐSÉGGEL VÁRTA LÁTOGATÓIT A IV. FMH ÁLLÁSBÖRZE
  2018. október 15.
  Székesfehérvár.hu

  Negyedik alkalommal várta állásbörzére a munkaadókat és a munkavállalókat a Fejér Megyei Hírlap és az Önkormányzat hétfőn, Székesfehérváron. Az Alba Regia Sportcsarnokban a magyar tulajdonú kis-, és középvállalatok, valamint a multinacionális nagyvállalatok képviselői mellett megtalálhatók voltak, a fegyveres testületek és a Katasztrófavédelem szervei is, akik toborzóval és életpályamodellel csábították az érdeklődőket.
  Bővebben
 • ÁLLÁSBÖRZE FEHÉRVÁRON
  2018. október 15.
  Fehérvár TV

   
 • EZERNÉL TÖBB MUNKAHELYET KÍNÁLTAK A HÉTFŐI ÁLLÁSBÖRZÉN
  2018. október 16.
  FEOL.hu

  Negyedszer rendezett – a fehérvári önkormányzat támogatásával – állásbörzét a Fejér Megyei Hírlap hétfőn az Alba Regia Sportcsarnokban.
  Bővebben
 • EGYETEMISTÁNAK LENNI JÓ, FEHÉRVÁRON PEDIG KÜLÖNÖSEN JÓ!
  2018. október 16.
  Önkormányzati Kommunikációs Központ

  Negyedik alkalommal rendezték meg az Alba Regia Felsőoktatási Expo-t. Az Alba Regia Sportcsarnokban 13 és 18 óra között tartó kiállításon a diákok a város egyetemeinek képviselőitől, a duális partnercégektől kaphatnak tájékoztatást a 2019-ben Székesfehérváron induló képzésekről. A felvételi előtt állókat a helyszínen dr. Cser-Palkovics András polgármester, dr. András Krisztina, a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának rektori megbízottja, Berta Ákos, a Kodolányi János Egyetem rektor-helyettese és dr. Györök György, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának dékánja köszöntötte.
  Bővebben
 • FELSŐOKTATÁSI EXPO A DIÁKOKNAK
  2018. október 16.
  Fehérvár TV

   
 • ILYEN VOLT A FELSŐOKTATÁSI EXPO SZÉKESFEHÉRVÁRON
  2018. október 16.
  FEOL.hu

  Az Alba Regia Felsőoktatási Expo immáron negyedik alkalommal került megrendezésre.
  Bővebben
 • ALBA REGIA FELSŐOKTATÁSI EXPO
  2018. október 16.
  Táska Rádió

  Megnyílt az Alba Regia Felsőoktatási Expo, dr. Cser-Palkovics András polgármestert pedig a székesfehérvári továbbtanulási lehetőségekről faggattuk.
  Bővebben
Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá