Hírek

Márciusi Ifjak a rádióban

2019. március 1.   Lőrincz Miklós  

Március 3-án, vasárnap délután négytől ötig ismét a fiatalok által fiataloknak szervezett programoké a főszerep a Vörösmarty Rádióban: Iszkádi Erika szerkesztő-műsorvezető vendégei a Márciusi Ifjak című utcaszínházi produkció alkotói és az áprilisban Fehérváron zajló Fejér Megyei Diáknapok szervezői lesznek.

A vasárnap délutáni műsor első részének vendégei Tátrai Réka, a Márciusi Ifjak című utcaszínházi produkció koreográfusa, Nyári Ádám, az előadás társrendezője (mindketten a produkciót megvalósító Vasvári Pál Gimnázium diákjai) és Matuz János, a Fehérvári Programszervező Kft. művészeti intendása, a darab írója és rendezője lesznek. A készülő produkcióról az alkotókkal Iszkádi Erika szerkesztő-műsorvezető beszélget, és a darab ürügyén más, a fiatalokat és a fehérvári kultúrát érintő kérdésekről is szót váltanak.

A műsor második felében az április 12–14. között zajló Fejér Megyei Diáknapok lesz terítéken: a diákok kulturális fesztiváljáról a Fehérvári Programszervező Kft. munkatársai – Sári Máté, az esemény főszervezője és Ujfalusi Zsaklin Zsófia egyetemi hallgató – beszélnek.

Hangoljanak vasárnap négykor a Vörösmarty Rádió 99,2 MHz-es frekvenciájára! Az adás online is fogható: www.vorosmartyradio.hu

Március 3-án, vasárnap délután négytől ötig a Vörösmarty Rádió vendége Tátrai Réka, a Márciusi Ifjak című utcaszínházi…

Közzétette: Fehérvári program – 2019. február 22., péntek

 


 

, , , , ,