Hírek

Már készülünk a nyolcadik Hetedhétre

2019. november 20.   Fehérvári Programszervező Kft.  

Bármilyen távolinak is tűnik még a jövő május, már elkezdődött a 2020-as Hetedhét Játékfesztivál előkészítése. Szerda délelőtt a Játékmúzeumban találkoztak a Fehérvári Programszervező Kft. és a múzeum munkatársai: Benkő-Igaz Krisztina szakmai vezető, Krainhoffer Andrea rendezvényszervező és a rendezvény marketingfelelőse, Fürész Aliz, valamint Nagy Veronika, a Hetedhét Játékmúzeum vezetője, Molnár Júlia és Veszeli Dorottya múzeumpedagógus.

Annyit már most elárulhatunk, hogy a 2020-ban a család lesz a hagyományos Hétpróba témája, a hozzá kapcsolódó mese története pedig egy fotóalbum körül bonyolódik majd. A gyerekek jövőre is sok érdekes feladattal találkozhatnak a játékfesztiválon. A két nap alatt a Városház téren és a Fő utcán található, szabadon használható játékok között lesznek már megszokottak, de sok újdonsággal is készülnek a szervezők a nyolcadik gyereknapi fesztiválra. 2020-ban is arra kérik a gyerekeket, hozzák magukkal a kedvenc játékukat, hogy a rendezvényen készülő képekkel tovább gyarapodhasson a múzeum virtuális játékgyűjteménye.

A színpadi fellépőkről is egyeztettek, de a vendégek névsora egyelőre maradjon meglepetés. Az biztos, hogy a következő évben is értékes, színvonalas produkciókkal várják a gyerekeket és szüleiket a fehérvári belvárosban, a Hetedhét Játékfesztiválon, május utolsó hétvégéjén.

Fotó: Hajnal Csilla