Hírek

Gyerekszereplőt keresünk

2021. június 9.   SZKKK  

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ meghallgatást hirdet a Székesfehérvári Királyi Napok 2021. augusztus 13-i megnyitóműsorának „Kisfiú” szerepére. Bátor fellépésű, jól, artikuláltan beszélő 8–10 éves fiút keresünk.

A meghallgatás időpontja: június 22., kedd 14.00–16.00 óra
A meghallgatás helyszíne: Felsővárosi Közösségi Ház színházterme, Székesfehérvár, Havranek József utca 27.

A meghallgatást Matuz János, a SZKKK művészeti intendánsa, a produkció rendezője vezeti.

Jelentkezni a felhívás alatt található online jelentkezési lapon lehet.

Jelentkezési határidő: 2021. június 21., hétfő 24.00 óra

Kérjük, a meghallgatásra a www.fehervariprogram.hu/letoltes/hozzajarulo_nyilatkozat_szkn_casting.pdf címről letölthető, kitöltött és aláírt szülői hozzájáruló nyilatkozatot a jelentkező hozza magával!

Felhívjuk a figyelmet, hogy az érvényben lévő jogszabályok értelmében a művelődési intézményeket kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, 18. életévét be nem töltött személy látogathatja.

A meghallgatásra az alábbi szöveggel kell készülni:

„Szent László… a barátságos óriás. Mintha a testvérünk, bátyánk, apánk lett volna. Pedig király volt. Oroszlánokkal és medvékkel játszott, mint a bárányokkal. Nem volt nála erősebb, magasabb széles e világon. És talán már nem is lesz soha. Ahol ő megjelent a csatában, az ellenségei úgy futottak el, akár a nyulak, ha rettentő bárdját megforgatta.”