Hírek

Ismét szólt a péntek esti jazz

2022. május 27.   SZKKK  

A Kiss Attila Band koncertjével folytatódott a Jazzpéntekek sora május utolsó péntekén a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében.

Az együttes 2008-ban alakult, ezzel egy időben jelentkeztek a Jazzy Dalversenyre is – azóta ezt többször megismételték, rendszeresen szép sikerrel szerepelve a versenyen. A jazz, soul, funky és latin zene elemeit egyaránt felhasználó, dús dallamvilágú, olykor groove-os repertoár a zenekarvezető szerzeményeiből áll. A zenekar tagjai: Kiss Attila (gitár), Zsemlye Sándor (szaxofon), Csanyi Zoltán (zongora, keyboards), Vermes Gábor (basszusgitár), Vermes László (dobok). Az ingyenes esemény a Köszönjük, Magyarország! programnak köszönhetően valósult meg.

Jövő pénteken ismét Jazzpéntek: akkor a Marcello Sebastiani Trio ad koncertet a Fürdő soron. Marcello Sebastiani az olasz jazzélet meghatározó bőgős egyénisége, magyarországi turnéján a hazai jazz két kiválósága, Gáspár Károly zongorista és Bágyi Balázs dobos lesz a partnere. Jegyek 1200 forintos áron elővételben és a helyszínen is kaphatók. Online jegyvásárlás: www.fehervariprogram.hu/jegy