Felhívások, Hírek

PetőfiTube − Fiatalok művészeti találkozója

2022. augusztus 18.   SZKKK  

PetőfiTube − Fiatalok művészeti találkozója
Székesfehérvár, 2022. szeptember 23.

FELHÍVÁS

A rendezvényről:

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a PetőfiTube − Fiatalok művészeti találkozója rendezvénnyel csatlakozik a Magyar Népművelők Egyesülete Kultúrházak éjjel-nappal eseménysorozatához, valamint a Petőfi-emlékévhez.

A PetőfiTube − Fiatalok művészeti találkozója, ahol a jelentkezők 10−35 éves korig bármilyen művészeti ágban bemutatkozhatnak, ha Petőfi emlékét mutatják be vizuálisan vagy virtuálisan, színpadon vagy a fűben, egyedül vagy többen, hangosan vagy halkan, írásban vagy szóban, eljátszva vagy bejátszva, online vagy offline, egy plakáttal, ruhatervvel, tánccal, sztorival.

A szervezők arra szeretnének ösztönözni minden fiatalt, hogy ha van rejtett tehetségük, akkor legyen ez az alkalom, ahol kipróbálják magukat. A közönséget online térben és a helyszínen is biztosítják.

A találkozó nem díjazásos verseny, hanem bemutatkozási lehetőség.
A jelentkezés előtt javasoljuk elolvasni a felhívás alatt található Részvételi szabályzatot.

Rendező: Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ

Jelentkezhetnek: 10–35 éves korig bárki, de egy művészeti műfajban csak egyszer

Hozzájáruló nyilatkozat: a 10. életévét betöltött, de a 18. életévét még nem betöltött diák esetén a jelentkezés érvényességéhez a törvényes képviselő hozzájárulása szükséges. A hozzájáruló nyilatkozat letölthető a honlapról. Ennek hiányában a jelentkezés érvénytelen.

Meghirdetés időpontja: 2022. augusztus 19., péntek 10.00 óra

Jelentkezés módja: A jelentkezéshez a felhívás alatt található kérdéssort kell kitölteni és az elküldés gombbal érvényesíteni azt. Az itt megadott e-mail címre a szervezők a beküldés után 2 munkanapon belül értesítést küldenek a jelentkezés érvényességéről. A jelentkezőknek a hozzájáruló nyilatkozatot a 2 munkanapon belül kell megküldeniük a petofitube@gmail.com e-mail címre.

Akik művészeti alkotással szeretnének bemutatkozni a PetőfiTube-on, azok 2022. szeptember 19., hétfő 12.00 óráig adhatják le az elkészült alkotásokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (Fürdő sor 3.) portáján nyitvatartási időben. A portán a tárgy átadásakor átadás-átvételi elismervényt kell kitölteni, melyből egy példány nevezőé, egy a szervezőnél marad.

Azon jelentkezők, akik elektronikusan – képként vagy videófájlként – szeretnék benyújtani alkotásukat, 2022. szeptember 19., hétfő 23.00 óráig tehetik meg a petofitube@gmail.com e-mail címre. (Videók és képek küldéséhez javasoljuk a WeTransfer használatát.)

Az élőprodukcióval készülő előadók részére a szervezők legkésőbb 2022. szeptember 20-ig küldik el a bemutató beosztását.

Nevezési díj:
Egyéni műsorszámok esetén: bruttó 2 000 Ft
Két és három fő esetén: bruttó 3 000 Ft
Csoportok esetén: bruttó 5 000 Ft

Befizetés módja:
A jelentkezés elfogadása után a jelentkezéskor megadott e-mail címre a szervezők díjbekérőt küldenek. A nevezés a díjbekérő alapján történt befizetéssel válik érvényessé, melyet teljesíthetnek személyesen vagy utalással (ezekről a lehetőségekről részletes tájékoztatást kapnak majd a díjbekérővel együtt küldött értesítőben). A nevezési díj megadott határidőre történő befizetésének elmulasztása esetén a jelentkezés érvénytelen. A pénzügyi szabályzat letölthető a felhívás alatt.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 10., szombat 23.00 óra

Befizetési határidő: A szervező a díjbekérővel együtt küldött értesítőben közli.

A rendezvény helyszíne: Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, Fürdő sor 3.

Kategóriák: Nincs megkötés, a produkcióval/produktummal kapcsolatos minden fontos információt a jelentkezési felületen kell megadni.

Díjazás: Nincs díjazás a rendezvényen, ez egy bemutatkozási lehetőség. Hátha valaki felfedez! A részvételi emléklapokat majd online tölthetik le maguknak a résztvevők.

Panaszkezelés: A rendező mindent elkövet annak érdekében, hogy az esemény mindenki megelégedésére szolgáljon. A rendezvény során azonban lehetnek egyéb problémák is, melyekkel kapcsolatban a résztvevők panaszt tehetnek. Az ezzel kapcsolatos szabályzat a honlapról letölthető.

Hozzájáruló nyilatkozat »
  
Részvételi szabályzat »
  
Pénztári befizetési tájékoztató »
  

 


 

, ,