Felhívások, Hírek

Gurulj velünk! – felhívás

2022. szeptember 2.   SZKKK  

Tisztelt Óvodaigazgatók, Tagóvoda Vezetők!

A  Technológiai és Ipari Minisztérium koordinálásában, Székesfehérvár Megyei Jogú Város intézményeként 2022-ben is a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ rendezi meg az Európai Mobilitási Hét székesfehérvári programjait. Az idei közlekedési-környezetvédelmi kampány az észszerű közlekedésre, annak a környezetünkre gyakorolt kedvező hatására, klímatudatos magatartásra hívja fel a figyelmet, mottója: „Hangold össze!”.

A 2022. szeptember 16-án a Salétrom és a Gáz utca körzetében a legkisebbeké a főszerep.

Itt rendezzük meg az egyhetes eseménysorozat egyik legkedvesebb, legszínesebb programját, a „GURULJ VELÜNK!” kismotoros-futóbiciklis-kisbiciklis-rolleres felvonulást, melyre idén is szeretettel várjuk az óvodásokat.

Ebben az évben a környezettudatosság jegyében lufikkal nem készülünk, de kérjük, hogy a gyerekek színes pólókban érkezzenek, és guruljanak velünk a számunkra lezárt útszakaszon, ezzel is jelezve, hogy a környezettudatos közlekedés jövőnk kulcsa!

Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy népszerűsítsék a programot a kollégáik, az óvónők és a szülők körében és vegyenek részt minél többen a felvonuláson. Várjuk a gyerekeket kismotorral, biciklivel, rollerrel, bármilyen lábbal hajtható járművel.

IDŐPONT:                 2022. szeptember 16., péntek 10.30 órától

HELYSZÍN:               Székesfehérvár, Gáz utca lezárt szakasza

GYÜLEKEZŐ:          10.00 órától a Németh László Általános Iskola előtt (Salétrom u. 4–6.)

Kérjük, részvételi szándékukat jelezzék a felhívás alatt található űrlapon. alábbi linken:  (résztvevő csoportok, gyerekek száma)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. szeptember 13.

 
További információ:

Kopcsai Margit rendezvényszervező
Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
Tel.: +3620/665-7583
E-mail: kopcsai.margit@fehervariprogram.hu