Hírek

Mikulás a fehérvári városrészekben

2022. november 14.   SZKKK  

Három városrészben is találkozhatnak a gyerekek a Mikulással december 6-a előtt: Csalán és Kisfaludon a közösségi házban lesz zenés mikulásváró családi délután, Feketehegy-Szárazréten pedig a Mikulás az utcákat járva egész közel viszi az ajándékokat a gyerekek otthonához. A programokra már várja a jelentkezéseket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ.

Idén is szervez mikulásváró családi délutánokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, hogy a gyerekek ne csak a városközpontban találkozhassanak a nagyszakállúval, és személyre szóló ajándékcsomagokat vehessenek át tőle.

Az első esemény Kisfaludon lesz az SZKKK és a Kisfaludi Polgárok Érdekvédő Egyesülete szervezésében: a Kisfaludi Közösségi Házba december 3-án, szombaton érkezik majd a Mikulás. És hogy ne unatkozzanak a gyerekek, míg a nagyszakállú betoppan, kicsik és nagyobbacskák 16 órától a Szedtevette zenekar gyermekjátszó táncházában mulathatnak Kneifelné Laczkó Kriszta vezetésével, a Mikulás pedig 17 órakor jön az ajándékokkal. A programra 500 forint részvételi díj befizetésével november 20-ig jelentkezhetnek a városrészben élők a +3620/480-9065-ös telefonszámon. Bővebben az eseményről »

Másnap, december 4-én a csalai gyerekekhez látogat el a Mikulás: a Csalai Közösségi Térben 16 órától kézműves foglalkozás és Mits Péter kiskoncertje várja a családokat, a Mikulás pedig 17 órakor érkezik. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ várja a szülők jelentkezését: aki szeretné, hogy gyermeke személyesen a nagyszakállútól kapja meg az ajándékát, december 1., csütörtök 20 óráig adhatja le a gyermeknek szánt ajándékot, amelyhez zacskót a szervezők biztosítanak, ez november 17-től vehető át a közösségi házban. Bővebben az eseményről »

December 5-én délután a Mikulás Feketehegy-Szárazrét utcáin jár körbe lovas kocsiján, hogy személyesen adja át a gyerekeknek az ajándékokat.  A nagyszakállú már várja a leveleket – ezúttal nem a gyerekektől, hanem a szülőktől, akik december 1-jéig írhatják meg neki, jó volt-e csemetéjük ebben az esztendőben, virgácsot vagy ajándékot érdemel-e. A városrészben élők honlapunkon jelentkezhetnek a Mikulással való személyes találkozóra, a gyermeknek szánt ajándékot a telefonos egyeztetést követően a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarba kell eljuttatni. Bővebben az eseményről »

 


 

, , , ,