Felhívások, Hírek

„Az aranyhal és a három kívánság” – Felhívás

2024. március 5.   SZKKK  

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ rajzpályázatot hirdet a Fehérvári Halünnephez kapcsolódóan, melynek keretein belül minden lelkes rajzolni és alkotni vágyó óvodás gyermek rajzát várjuk. Az alkotások készülhetnek egyéni vagy csoportos munkában is! A pályaműveket Székesfehérvár óvodáiból várjuk.

A rajzpályázat témája: Az aranyhal és a három kívánság

Korosztály: 3–6 éves (óvodás korosztály)

Alkalmazott technika: Az alkotásokat bármilyen technikával el lehet készíteni, színes ceruza, filctoll, vízfesték, zsírkréta, pasztell, tempera, papírtépés, egyéb. A beadott pályamű mérete maximum A4 legyen!

Alkotások leadása: Az elkészült pályaműveket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban lehet leadni (8000 Székesfehérvár, Fürdő sor 3.), hétköznaponként 8.00–20.00 között, egy erre a célra kihelyezett gyűjtőládába helyezve.

A pályaművek hátuljára kérjük ráírni a készítő(k) nevét, korát, az óvoda és csoport nevét, az alkotás címét, az óvodapedagógus és/vagy szülő elérhetőségeit (mobiltelefonszám, e-mail cím).

Az alkotások leadási határideje: 2024. április 12., péntek 18.00 óra

Az alkotások közül I., II. és III. helyezettet választ ki a zsűri, a legjobb alkotás készítője egy trófeával és kreatív ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, a második és harmadik helyezett pedig értékes ajándékot kap.

A díjkiosztót 2024. április 20-án, szombaton a Fehérvári Halünnepen tartjuk (rossz idő esetén a rendezvény esőnapján: 2024. április 27-én, szombaton), tervezetten a színpadnál, 15.10-kor, erről a díjazottakat a zsűrizés után külön értesítjük.

A díjazott munkákat bemutatjuk a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ közösségi oldalán, a beérkezett alkotások számának függvényében az összes beérkezett pályamunkát megtekinthetik majd az érdeklődők egy kiállítás keretén belül a Fehérvári Halünnepen (helyszín: Palotavárosi tavak, Királyok parkjánál lévő rendezvényterület), egy erre a célra felállított sátorban.

Az alkotások a kiállítás után április 29–30-án vihetők el a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központból (Fürdő sor 3.) 9.00–18.00 között.

 

Bővebb információ, kapcsolattartó a szervező részéről:

Zichy-Orosz Júlia
Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
Székesfehérvár, Fürdő sor 3.
Telefon: +3670/443-7068
E-mail: orosz.julia@fehervariprogram.hu
Facebook: www.facebook.com/fehervariprogram