Hírek

Elmarad a ma esti záróelőadás a Zichy-színpadon

2024. augusztus 20.   ÖKK  

A bizonytalan időjárás miatt, a nézők és a fellépők biztonsága érdekében döntöttek úgy a szervezők, hogy elmarad a mai operaest a Zichy-színpadon – adta hírül közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester. A Fehérvári királyok menetének útvonala is módosul!

„A teljesen bizonytalan, kiszámíthatatlan időjárási helyzet miatt, a vendégek, nézők, fellépők biztonsága és a technikai eszközök épsége érdekében azt a szomorú, de meggyőződésem szerint felelős döntést hoztuk a szervezőkkel, hogy a ma esti ünnepi operaestet nem tartjuk meg sem ma, sem a holnapi esőnapon. A Hunyadi László operaestet egy későbbi időpontban, szintén ingyenes előadásként szeretnénk pótolni. Minden további, mai programról később, az időjárás függvényében tudunk dönteni és tájékoztatást adni.” – írja közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester.

Változik a Fehérvári királyok menetének indulási helye és időpontja is: 16.30-kor indulnak az óriásbábok az Országzászló térről, és a Fő utcán vonulnak majd oda-vissza, ameddig az időjárás engedi.

Mindenki megértését és türelmét köszönik!