Felhívások, Hírek

Gurulj velünk! – felhívás

2024. augusztus 29.   SZKKK  

Tisztelt Óvodaigazgatók, Tagóvoda Vezetők!

Székesfehérvár 2024-ben is csatlakozik az Európai Mobilitási Hét kampányhoz, melyet az Építési és Közlekedési Minisztérium koordinál. Idén is intézményünk szervezi meg és fogja össze a fehérvári programsorozatot, amelyben – az elmúlt évek sikeres együttműködésére alapozva – idén is köszönettel vesszük közreműködésüket. Az eseménysorozatot 2024. szeptember 16–22. között rendezzük meg.

Az idei, 2024. évi mottó: „Mindannyiunké a  tér” – ez arra  hív bennünket, hogy közösen döntsük el, miként  használjuk a közterületeket  és gondoskodjunk arról, hogy  mindenki – különösen a gyalogosok és a  kerékpárosok – kellemes  környezetben, biztonságosan  és kényelmesen közlekedhessen.

2024. szeptember 20-án, pénteken a Salétrom és a Gáz utca körzetében a legkisebbeké a főszerep.

Itt rendezzük meg az egyhetes eseménysorozat egyik legkedvesebb, legszínesebb programját, a „GURULJ VELÜNK!” kismotoros-futóbiciklis-kisbiciklis-rolleres felvonulást, melyre idén is szeretettel várjuk az óvodásokat.

Kérjük, hogy a gyerekek színes pólókban érkezzenek, és guruljanak velünk a számunkra lezárt útszakaszon, ezzel is jelezve, hogy a környezettudatos közlekedés jövőnk kulcsa!

Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy népszerűsítsék a programot a kollégáik, az óvónők és a szülők körében és vegyenek részt minél többen a felvonuláson. Várjuk a gyerekeket kismotorral, biciklivel, rollerrel, bármilyen lábbal hajtható járművel.

IDŐPONT:                 2024. szeptember 20., péntek 10.30 órától

HELYSZÍN:               Székesfehérvár, Gáz utca lezárt szakasza

GYÜLEKEZŐ:          10.00 órától a Németh László Általános Iskola előtt (Salétrom u. 4–6.)

Kérjük, részvételi szándékukat jelezzék a felhívás alatt található űrlapon:

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024. szeptember 15.

További információ:

Kopcsai Margit rendezvényszervező
Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
Tel.: +3620/665-7583, e-mail: kopcsai.margit@fehervariprogram.hu

A regisztrációs felület közvetlen elérése: https://forms.gle/mLQsSiodDoU1r2z86