Esküvői kiajánló

Esküvőre készül? Helyszínt keres?

Ajánljuk figyelmébe a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ házait, ahol kellemes, szép környezetben ünnepelheti élete párjával, családtagjaival, rokonaival és barátaival a nagy napot.

Letölthető kiajánló »

Néhány érv amellett, hogy miért minket válasszon:

– kényelmes, világos, jól berendezhető terek

– kiszolgáló helyiségek (előkészítő konyha, öltözködésre alkalmas termek)

– kulturált, tiszta mellékhelyiségek

– rendezett környezet, hangulatos kertek

– jó megközelíthetőség

 

SZKKK Felsővárosi Közösségi Ház (Havranek József utca 27.) 

A százéves épület egészét használhatja a násznép. A 128 négyzetméteres színházterem kisebb, kb. 60 fős lakodalomra alkalmas, így marad hely a táncolók számára is. (Tánctér nélkül mintegy 90 fő fér el kényelmesen az asztalok mellett.) A teremhez egy 35 négyzetméteres társalgó, valamint egy 38 négyzetméteres (kb. 7 x 4 m) színpad is tartozik, ahol például a dj kaphat helyet. A színpad mögött öltözők találhatók, a folyosón egy kisebb, kiadóablakkal rendelkező konyha van, amely büféként használható. Mellékhelyiségek bent, a házban, és a belső udvarban is vannak. Az épület nem légkondicionált. Az épülettől nem messze van helyi és távolsági buszmegálló, a gépkocsival érkezők a háztól kb. 150 méterre találnak parkolóhelyet. 

 

SZKKK Kisfaludi Közösségi Ház (Könyves Kálmán utca 10/a.) 

Az impozáns épület egészét használhatja a násznép a lakodalom idején. A földszint akadálymentesített, a 145 négyzetméteres, parkettás nagyteremben 60–65 vendég számára lehet teríteni a táncolók számára fenntartott hely mellett. (Ha ezzel nem számolnak, akár 100 fő is elfér az asztaloknál.) A helyiség nem légkondicionált. Az emeleti szobákat lehet öltözőnek használni. Az épületben van egy kisebb konyha is (benne mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtő). A mellékhelyiségek a földszinten találhatók. A ház közvetlen szomszédságában szép, zöld területen van egy modern játszótér a gyermekek számára. A parkolás az épület előtt kialakított 12+1 egy mozgássérült helyen, illetve a közeli utcákban lehetséges. 

 

SZKKK Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar  (Farkasvermi út 2.) 

A néhány éve elkészült központban két helyiséget ajánlunk a házasulandók figyelmébe. Kisebb, kb. 50 fős rendezvény számára lehet alkalmas az emeleti galéria, amely nem akadálymentesített. A teremben lehetőség van hang- és fénytechnika, valamint színpadelemek beszerelésére is. A terem nem légkondicionált. A földszinten van férfi és női, valamint mozgássérült mosdó, és egy kicsi konyharész is. A galéria fedett előterében található 4 darab fa garnitúra, ahova szép időben ki lehet ülni beszélgetni.

Nagyobb, kb. 100 fős lakodalom megrendezése lehetséges a szabadtéri színpad előtti, műfűvel borított, fedett területen, ahol 8 ventilátor van beszerelve, az őszi és téli időszakban pedig 4 fűtőgomba melegíti a teret. A színpadon akár egy nagyobb zenekar is elfér. A mellékhelyiségek kulturáltak, tiszták, könnyen elérhetők. Jó időben a sátor oldalfalait fel lehet nyitni, így a helyszín szinte egybeolvad a hangulatos kerttel, amelyben a gyermek vendégek nemcsak szaladgálhatnak, de egy szép játszóteret is találnak. 

Mindkét helyszín esetében lehetőség van átöltözésre a központi épület klubtermében. A központ 53 férőhelyes belső parkolóval rendelkezik, ebből kettő mozgáskorlátozottak számára fenntartott. A helyszín közösségi közlekedéssel is könnyen megközelíthető. 

 

SZKKK Öreghegyi Közösségi Ház (Fiskális út 93.) 

A Fanta-villaként is ismert épület 92 négyzetméteres, laminált parkettával borított Tóth István-terme (színházterem) 60–70 fős lakodalom számára alkalmas. A teremben 25 négyzetméteres színpad is található. A helyiség a Selmeci utca felé kétszárnyú ajtóval rendelkezik, melyen keresztül a be- és kipakolás megoldható. Az előcsarnokból nyíló teremben van lehetőség az átöltözésre, a kis konyha büféként funkcionálhat a rendezvény idején. A násznép az akadálymentesített földszinti részt használhatja, itt vannak a mellékhelyiségek is. Az épület előtt füves, mögötte betonos udvar várja a vendégeket. A hátsó udvar is rendelkezik nagyméretű autó bejárására alkalmas kapuval, innen szintén lehetséges a szállítás, be- és kipakolás. Az épület mögötti saját parkolóban 6–7 autó, a ház előtt, a Fiskális úti parkolóban 3 autó fér el, és néhány perces sétával elérhető a Pozsonyi úton az a szupermarket, amely nagy parkolóval rendelkezik. 

 

Az SZKKK az előbb felsorolt épületeiben a lakodalom helyszínének berendezéséhez szükséges bankettasztalokat és székeket tudja biztosítani, minden másról (díszítés, terítés, catering stb.) a bérlőnek kell gondoskodnia. 

Az egyes épületekben ajánlott ültetett létszám a helyszíni egyeztetésen az ültetési rend tervezésekor akár 20 százalékkal is bővülhet.

Az intézmény ajánlott házai rendelkeznek alap hangtechnikai felszereléssel, amelynek bérlésével kapcsolatban  külön egyeztetésre van szükség.

A termek/kiválasztott helyszín díszítésére az eseményt megelőző napon, illetve a rendezvény napján is van lehetőség. A megállapodásban rögzített átadási időpontban a bérlő köteles a használatba vett helyiségeket eredeti állapotban átadni.

  

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
Krebsz András
terember@fehervariprogram.hu
+3670/507-7753

 
BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
Krebsz András
terember@fehervariprogram.hu
+3670/507-7753

 

Letölthető kiajánló »

Lapozzon bele: