Munkatársak

Juhász Zsófia
ügyvezető
 
 titkarsag@fehervariprogram.hu
 +36-22/202-340
   
1995 óta dolgozom a város kulturális életében. 2008 óta vezetem a Fejér Megyei Művelődési Központ Művészetek Házát. Családommal itt élek Székesfehérváron. 2015 februárja óta vagyok a Fehérvári Programszervező Kft. ügyvezetője. Fontosnak tartom, hogy értékes közösségi élményekben legyen része a városlakóknak. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata minden szükséges forrást megad annak érdekében, hogy a lehető legtöbb közkedvelt kulturális attrakciót elhozzunk Székesfehérvárra. Cégünk feladata, hogy a kínált programok ízlésesek legyenek, értékeket közvetítsenek és mindenkihez szóljanak. A Kft. fiatal csapatát irányítom és remélem, hogy velünk együtt lesznek büszkék a városi nagyrendezvényekre.

Punk Angelika
titkárság
 
 titkarsag@fehervariprogram.hu
  +36-70/682-0237
 +36-22/202-340
   
Fehérváron születtem, itt élek. Eddigi pályafutásom során már sokféle munkahelyen és többféle területen kipróbáltam magam: dolgoztam az oktatásban, a média területén, az építőiparban és multikörnyezetben is. Mostantól a Fehérvári Programszervező Kft. csapatát erősítem. A munkahelyen a pontos, hatékony munkavégzés mellett számomra az is nagyon fontos, hogy munkatársaimmal miként tudok együttműködni, ezért mindig törekszem a nyugodt munkakörülmények megteremtésére, és arra, hogy a munkámmal hozzájáruljak a mindennapi, zökkenőmentes ügymenethez. A mostani feladatköröm rendkívül változatos, a cég tevékenységéből fakadóan minden nap új kihívást tartogat. Örömmel tölt el, hogy közvetve én is részese lehetek a városi rendezvények sikerének. Munkatársaimmal együtt azon dolgozom, hogy a fehérváriak és a városba látogatók minden programunkon jól érezzék magukat, és az itt szerzett élményeknek köszönhetően évről évre visszatérjenek „hozzánk”, Székesfehérvárra.

Benkő-Igaz Krisztina
szakmai vezető
 
 igaz.krisztina@fehervariprogram.hu
  +36-70/457-9001
 +36-22/202-343
  
2001 óta élek Székesfehérváron, azóta dolgozom a város kulturális életének színesítésén. Először az Öreghegyi és Felsővárosi Közösségi Ház gyakornoka, később munkatársa és végül igazgatóhelyetteseként, majd A Szabadművelődés Háza kollektívájában a városrészek közösségi és kulturális életének felvirágoztatása volt a célom és az életem.
2013-ban kerültem a Vörösmarty Színházhoz, mint a Koronázási Ünnepi Játékok fesztiválintendánsa. Büszke vagyok rá, hogy a színház vezetőségével egy új fesztivált indítottunk el és ezzel hagyományt teremtettünk.
A Fehérvári Programszervező Kft. szakmai vezetőjeként csapatommal azon dolgozunk, hogy Székesfehérvár kiemelt, nagy jelentőségű rendezvényein és fesztiváljain városunk lakosai és az ország minden tájáról, vagy akár külföldről hozzánk érkező turisták örömmel vegyenek részt a programokon, azokat a magukénak érezzék és elégedetten nyugtázhassák: jó ebben a városban élni, dolgozni, Székesfehérvárt turistaként, vendégként felkeresni.

Dr. Matuz János
művészeti intendáns
 
 matuz.janos@fehervariprogram.hu
  +36-70/669-9316
 +36-22/202-345
  
Ki vagyok? Hogy ki voltam, csak az a biztos: dramaturg, tanár, színházalapító, forgatókönyvíró, színműíró, iskolaigazgató, művészdoktor, rendező, legutóbb pedig stratégiai intendáns a Város színházában. Sokévnyi vándorút végén, az Alföldről jövő emberként, hazatértem. Idetaláltam. Rátaláltam. Az Árpádok Városára, Magyarország szakrális fővárosára. Lehetnék jobb helyen? Én és a családom?
Most barátok vesznek körül. Ez jó. Ez a legjobb. Itthon vagyunk. Ezt biztosan tudom. Hogy ki vagyok? Talán egész életünkben erre a kérdésre keressük a választ – de nem tudom, hogy akarom-e tudni. Keresni ugyanis jó. Keresni a legjobb. Az Élet apró, igaz pillanatait kutatom, vadászom.
Az utóbbi években főleg diákokkal dolgozom: elámít a bennük rejlő titokzatos, kimeríthetetlen energia, az ösztönös tudás, úgyhogy nem is tudom, ki kit tanít ebben a folyamatban. A velük való munkáért 2017-ben Pro Theatro-díjat kaptam. Nem teszek mást: mondom, teszem, amit tudok. Közen figyelek, tanulok.
2019-től új feladatkör: A Programszervező. Jó itt lenni – egy lépéssel még közelebb lenni a Városhoz.

Sári Máté
rendezvényszervező
 
 sari.mate@fehervariprogram.hu
  +36-70/682-0232
  
Tizenhárom éve élek Fehérváron, itt jártam középiskolába, aztán a budapesti Testnevelési Egyetemen végeztem sportszervező szakon. Az elméleti tanulmányok mellett a gyakorlatban is kipróbáltam magam: az egyetemi évek alatt részt vettem több sportrendezvény szervezésében is. Élveztem ezt a fajta a munkát, jó volt emberekkel foglalkozni és részese lenni egy olyan esemény előkészítésének, lebonyolításának, ami másokat szórakoztat, kikapcsol. Diákként sportoltam, zeneiskolába jártam, a sport- és a kulturális rendezvények is közel állnak hozzám, de szeretek főzni is, emiatt a gasztrofesztiválok a kedvenceim. Fehérváron ezeket mind meg lehet találni – ezért is jelentkeztem a Programszervező Kft.-hez munkatársnak, ahol egy fiatal csapat tagjaként dolgozhatok a minél érdekesebb, színvonalasabb programok megvalósításért.

Nikolényi Mirtill
rendezvényszervező
 
 nikolenyi.mirtill@fehervariprogram.hu
  +36-70/682-0236
  
A Fejér megyei Rácalmáson kezdtem közművelődési szakemberként dolgozni, majd az ottani Művelődési Ház és Könyvtár vezetőjeként 13 évnyi munkaviszonnyal a hátam mögött családi okokból költöztem Székesfehérvárra. Először A Szabadművelődés Háza öreghegyi, később feketehegy-szárazréti telephelyein dolgoztam kulturális szervezőként, de 4 évet eltöltöttem a FEZEN szervezői csapatában is fesztiváli környezetben. Örömmel csatlakoztam a Fehérvári Programszervező Kft. lendületes csapatához, ahol reményeim szerint eddigi rendezvényszervezői tapasztalataimat kamatoztathatom és új kihívásokkal is találkozhatok.

Krainhoffer Andrea
rendezvényszervező
 
 krainhoffer.andrea@fehervariprogram.hu
  +36-70/443-7068
  
Székesfehérváron születtem, itt nőttem fel és azóta is itt élek. Sok munkahelyem volt már, melyekben egy közös dolog volt, mégpedig az emberekkel való kapcsolattartás, és hogy egyáltalán emberekkel foglalkozhattam.
Győrben a Széchenyi István Egyetemen végeztem turizmus-vendéglátás szakon, illetve több szakmám van, ami a vendéglátáshoz kapcsolódik. Sok mindenbe belekóstoltam, de nem bántam meg, mivel ez a hosszú út kellett ahhoz, hogy elérjek a Fehérvári Programszervező Kft.-hez. Mindig is érdekelt, hogy mi zajlik a rendezvények hátterében, hogy a különböző kulturális eseményeket hogyan szervezik meg és bonyolítják le, ezért jelentkeztem ehhez a céghez.
Örömmel tölt el, hogy egy olyan fiatalos és lendületes csapatnak lehetek tagja, melynek értékes munkája eredményeként létrejönnek a folyamatosan megújuló, rendkívül színes és színvonalas kulturális programok a szülővárosomban.

Kenyér Ágnes
marketing
 
 kenyer.agnes@fehervariprogram.hu
  +36-70/454-8656
 +36-22/202-344
  
Tősgyökeres fehérvári vagyok, születésemtől itt élek, iskolába is itt jártam, és huszonévig táncoltam az Alba Regia Táncegyüttesben. A néptáncnak köszönhetően korán részese lehettem Fehérvár kulturális életének. A kft.-nél majdnem alapítónak számítok, nem sokkal a megalakulás után csatlakoztam a város programszervező csapatához. Sokféle területen kipróbáltam magam: előbb rendezvényszervezőként dolgoztam, aztán a kommunikációs munkába kóstoltam bele. Végül megtaláltak a marketingfeladatok, mostanra az éves rendezvények fele az enyém. Sokat dolgozom együtt a marketingmunkát erősítő filmes stábbal is – most ezen a területen igyekszem hasznosítani a tudásomat, kreatív ötleteimmel segíteni a rendezvények promócióját, hogy minél több emberhez eljusson az események híre.

Fürész Aliz
marketing
 
 furesz.aliz@fehervariprogram.hu
  +36-70/454-8652
 +36-22/202-344
  
A Szegedi Egyetem kommunikáció-médiatudomány szakán végeztem. Eredetileg újságírónak készültem, de időközben a marketing is érdekelni kezdett, megtetszett, és úgy döntöttem, inkább ezzel szeretnék foglalkozni. Fehérvári vagyok, az egyetem után is ide jöttem haza, dolgozni is itt szerettem volna. Az utóbbi években felkeltették a figyelmemet a városi rendezvények, úgy éreztem, szívesen lennék a részese annak a folyamatnak, amíg az elképzelésekből megszületik egy program. Szeretem a pörgést, a változatos munkát, azt hiszem, hogy a Programszervező Kft.-nél ebben bőven lesz részem marketingesként.

László Luca
marketingasszisztens
 
 laszlo.luca@fehervariprogram.hu
  +36-70/454-8653
 +36-22/202-344
  
A művészet és a kultúra már gyerekkorom óta jelentős szerepet tölt be az életemben, ahogy Székesfehérvár is. Itt születtem, ide jártam iskolába, ez az otthonom, ami az egyetemi éveim alatt sem változott meg.
A Budapesti Metropolitan Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán fejeztem be a tanulmányaimat. Már gimnáziumi éveim alatt tudtam, hogy részt szeretnék venni a különböző rendezvények megvalósításában. Ezt a lehetőséget a Fehérvár Programszervező Kft.-nél meg is kaphattam 2019 februárjában, ahol tagja lehetek ennek a pörgős és kreatív csapatnak.

Hajnal Csilla
kommunikáció
 
 hajnal.csilla@fehervariprogram.hu
  +36-70/642-2866
 +36-22/202-349
  
Bár nem Fehérváron születtem, az életem nagyobb része itt telt, itt jártam iskolába, itt születtek a lányaim, ide várom őket haza most is. A diplomámban az áll, magyar-történelem szakos középiskolai tanár vagyok, de sosem akartam tanítani. Az egyetem után a megyei napilapnál kezdtem dolgozni, ott voltam, gyakornok, munkatárs, majd felelős szerkesztő: 2016. december végéig az volt az első és egyetlen munkahelyem. Február óta dolgozom a kft.-nél kommunikációs munkatársként, ezen a területen igyekszem segíteni a kollégáim munkáját, és így egy kicsit része lenni annak a rengeteg programnak, amelyek remélhetőleg sok embernek szereznek örömöt ebben a városban.

Lőrincz Miklós
kommunikáció
 
 fehervarnet@gmail.com
  +36-70/642-2873
 +36-22/202-349
  
Fehérváron születtem, itt nőttem fel és itt is élek. Újságírói pályámat a Fehérvári Hétnél kezdtem, majd a lap megszűnése után különböző napi-, heti- és havilapoknak dolgoztam, és szép lassan azt vettem észre, hogy szinte már csak kultúráról írok… Közben az újságkészítés technikai részét is kipróbáltam, hat évig tördelőszerkesztőként is dolgoztam. Az utóbbi húsz évben a legtöbb munkát az online újságírás terén kaptam, alapítója és 12 éven át szerkesztője voltam a Vörösmarty Színház honlapjának, emellett többek között a Fejér Megyei Művelődési Központ, a Barátság mozi és a Kortárs Művészeti Fesztivál honlapját gondoztam saját kulturális magazinom, a fehervar.net mellett. A Fehérvári Programszervező Kft.-nek 2015 nyarán kezdtem dolgozni külsős kommunikációs munkatársként, 2017 decembere óta pedig már „belsősként” segítem a városi rendezvények létrejöttét.

Maruczánné Ragány Julianna
gazdasági vezető
 
 maruczanne.julianna@fehervariprogram.hu
  +36-70/682-0228
 +36-22/202-341
  
Több mint 25 éve foglalkozom pénzügyekkel, gazdasági tanácsadással, könyveléssel. Ez idő alatt megismertem az államháztartási, vállalkozási és nonprofit szféra gazdálkodását is. Több mint tíz éves vezetői tapasztalatom sokat segít abban, hogy egy vállalkozás gazdálkodását irányítani tudjam, figyelembe véve a hatályos jogszabályokat és számviteli előírásokat. 
Fontosnak tartom, hogy a Kft. alaptevékenységének ellátását ne veszélyeztessék gazdasági problémák, így ehhez igyekszünk megteremteni a stabil hátteret.
  

Sarvajc Katalin
gazdasági ügyintéző
 
 sarvajc.katalin@fehervariprogram.hu
  +36-70/682-0229
 +36-22/202-341
  
Tősgyökeres fehérvári vagyok, hiszen itt születtem, itt jártam iskolába, és most is itt élek a férjemmel és a gyermekeimmel együtt. Ami a munkát illeti, már régóta a „számok világában” élek, mindig is pénzügyi vonalon szerettem volna dolgozni. Ehhez szabtam a tanulmányaimat is: pénzügyi ügyintéző, személyügyi gazdálkodó és mérlegképes könyvelő képesítésem van, ez utóbbit vállalkozási és államháztartási szakon szereztem.
Az első munkahelyem a Kereskedelmi és Hitelbank volt, a könyvelési osztályon dolgoztam évekig. Ezután a kultúra is fontos szerepet töltött be az életemben, hiszen az Öreghegyi és Felsővárosi Közösségi Ház munkatársa, gazdasági ügyintézője lettem, majd amikor összevonták az intézményeket, A Szabadművelődés Házába kerültem, ahol könyvelőként megismerhettem az államháztartási könyvelés minden részletét. Itt már munkaügyi feladatokat is elláttam.
A Fehérvári Programszervező Kft.-nél 2018 februárja óta vagyok csapattag. Ennek egyrészt azért örülök, mert itt a gyakorlatban is megismerhetem a vállalkozási könyvelést, másrészt továbbra is a kultúra közelében dolgozhatok, a munkámmal háttérből segítem azokat a rendezvényeket, amelyek sok embernek szereznek örömöt Székesfehérváron.

Farkas Krisztián
filmszínházi munkatárs
 
 baratsagmozi@baratsagmozi.hu
  +36-70/310-7056
 +36-22/313-175
  
Az épület melletti városrészben nőttem fel, gyerekként gyakori látogatója voltam a Barátság mozinak, de sokat jártam a Köztársaság és a Petőfi mozikba is. A vonzalomból felnőttkoromban lett szenvedély: már öt éve fogadom a nézőket a mozi bejáratánál. Szeretem, ha minden a helyén van, mire az előadás elkezdődik. Az én dolgom, hogy a digitális technológiával vetített filmek a megfelelő időben felkerüljenek a háttértárolóra, hogy aztán végigfussanak a nézők előtt a vásznon. Másfél éve veszek részt a filmek válogatásában, a havi műsor összeállításában és a tematikus programok előkészítésében is. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elmondhatom: a hobbim a munkám.

Langmár István
filmszínházi munkatárs
 
 baratsagmozi@baratsagmozi.hu
  +36-70/682-0234
 +36-22/313-175
  
Székesfehérváron születtem, és egyetemi éveim kivételével egész életemben itt is éltem. Az utóbbi években fellendülő kulturális élet és az egyre szépülő városkép miatt nagyon örülök, és büszke vagyok, hogy része lehetek a város életének. Szeretem magam sokféle területen kipróbálni, ennek köszönhető az is, hogy a Barátság moziban lettem mozigépész. Az elmúlt években lehetőségem volt hátrányos helyzetű gyermekeknek önkéntes munka keretében segíteni, ami ráébresztett arra, hogy szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni nekik. Bármilyen helyzetből, amivel szembekerülök, próbálom a lehető legtöbbet kihozni, így a moziban is az a célom, hogy a nézők a lehető legjobb moziélményben részesülhessenek.

Bazsó Ágnes
egyetemi hallgató
 
 bazso.agnes@fehervariprogram.hu
  +36-70/642-2870
 +36-22/202-343
  
A duális képzés miatt jöttem Székesfehérvárra, a Budapesti Corvinus Egyetem itteni campusára. Első körben mégsem adtam be jelentkezésemet egyetlen duális partnerhez sem: úgy gondoltam ugyanis, hogy nagy falat lenne újpestiként a teljesen új környezetbe beilleszkedni, valamint a tanulásra és a munkára egyszerre koncentrálni. De hamar rá kellett jönnöm arra, hogy nem is olyan nagyon nehéz összeegyeztetni a kettőt, így második félévtől jelentkeztem is. A Fehérvári Programszervező Kft.-nél mostantól azzal foglalkozhatok, ami igazán érdekel, amiért valójában a turizmus-vendéglátás szakot is választottam; hogy a kulisszák mögé lássak, emberekkel foglalkozhassak, benne legyek a város kulturális életében és a pörgésben. Végre úgy érzem, jó helyen vagyok, megérkeztem, és hiszem azt, hogy itt a helyem!