Halloween PARTy

2022. október 21.   Lőrincz Miklós  

Mikor:
2022. október 31., hétfő @ 18:00 – 22:00 Europe/Budapest Időzóna
2022-10-31T18:00:00+01:00
2022-10-31T22:00:00+01:00
Hol:
Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
Székesfehérvár
Fürdő sor 3.
Költség:
Ingyenes
Kontakt személy:
Kopcsai Margit
+3620/665-7583

Pókok, denevérek és szellemek is várják majd a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban a vendégeket halloween napján, október 31-én, hétfőn. Az esemény dj-programja elektronikus zenét kínál a szórakozni vágyóknak, de lesz slam poetry és fényfestés is. Aki jelmezben érkezik, jutalomra is számíthat!

Az angolszász országokban nagyon népszerű halloween ünnepéhez kapcsolódó szokások az utóbbi években már nálunk is megjelentek: sokan készítenek vicsorgó/vigyorgó tökfejeket, és a játékos hangulatú, jelmezes, beöltözős bulik is kedveltek lettek mostanában. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ is egy ilyen, szellemes, játékos, zenés programra hívja az érdeklődőket október 31., hétfőre a Fürdő sori épületbe.

A ház aulája, színházterme természetesen az alkalomhoz illő „öltözetben” várja majd a vendégeket. Az esti Halloween PARTy 18 órakor kezdődik – aki jelmezben jön, ajándékra is számíthat, a hangulat kedvéért érdemes legalább egy arcfestéssel próbálkozni. A zenét Lenny Lenoks, azaz Kiss Lénárd szolgáltatja: indie, funk, disco, hiphop, nupop, techno, house – a székesfehérvári dj mindegyik stílusban játszott az elmúlt évtizedben, szóval igazi eklektikus vibe-ra készülhet, aki eljön az esti tóparti buliba. A látványról Zöld gondoskodik, a fényfestés is alkalmazkodik a szellemes, boszorkányos este hangulatához. A program része lesz a KAMU slam poetry csapat fellépése is.

Délután négytől a gyerekek is egy rémisztően jó halloween partyban szórakozhatnak, ennek részletei itt olvashatók.

A program ingyenes.