A magyar kultúra napja Kisfaludon

2022. január 7.   SZKKK  

Mikor:
2022. január 21., péntek @ 18:00 – 19:00 Europe/Budapest Időzóna
2022-01-21T18:00:00+01:00
2022-01-21T19:00:00+01:00
Hol:
Kisfaludi Közösségi Ház
Székesfehérvár-Kisfalud
Könyves Kálmán u. 10/a
Költség:
Ingyenes

Rendhagyó finisszázzsal zárul a Kisfaludi Művészkör kiállítása a magyar kultúra napja előestéjén, január 21-én, pénteken 18 órakor a Kisfaludi Közösségi Házban. Az esten közreműködik a Bástya Kamarakórus, valamint Csengey Márton, Marth Fruzsina és Sárközy István versmondók.

December eleje óta látható a Kisfaludi Művészkör hagyományos évzáró kiállítása: a kilenc alkotó akvarelleket, olajfestményeket, pasztellképeket, grafikákat és festett bútorokat mutat be a körnek otthont adó Kisfaludi Közösségi Házban. A tárlat az elmúlt két esztendő alatt készült munkákat vonultat fel, hiszen a járvány miatt az előző évben elmaradt hagyományos esemény. A tizenhárom éve működő Művészkör tizenkettedik kiállításán Budainé Nyitrai Anita, Deák Katalin, Hackfelner Ferenc, Mohai Tiborné, Molnár Miklósné, Sárközy István, Sárközy Istvánné, Szeiler Attila és Wollein Mária alkotásait láthatják az érdeklődők.

A január 21-i kiállítászáró esemény vendégei vetített képes összeállítást láthatnak a Művészkör eddigi, közel másfél évtizedes tevékenységéről. Az esten közreműködik a Bástya Kamarakórus, valamint Csengey Márton, Marth Fruzsina és Sárközy István versmondók. A rendezvény végén a kiállítók közösen bontják le a kiállítást.

Az eseményen csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A védettségi igazolvány csak személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező.