Nánási Pál fotókiállítása

2022. március 19.   SZKKK  

Mikor:
2022. március 26., szombat, 19:00 – 2022. április 29., péntek, 19:00
2022-03-26T19:00:00+01:00
2022-04-29T19:00:00+02:00
Hol:
Öreghegyi Közösségi Ház
Székesfehérvár
Fiskális út 93.
Költség:
Ingyenes

A felújításon átesett Öreghegyi Közösség Ház újranyitását az egyik legismertebb hazai fotós, Nánási Pál kiállításával teszi emlékezetessé a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ. A korábbi években készült fotók mellett vadonatúj, máshol eddig még be nem mutatott képeket is láthat a közönség a fehérvári tárlaton, amelynek megnyitója március 26-án, szombaton 19 órakor lesz. A kiállítást Ördög Nóra nyitja meg.

A fotós édesapja mellett ismerte meg az alapokat, a szakmát pedig Angliában tanulta, ahonnan két diplomával tért haza. Itthon a Playboyban megjelent aktsorozatai alapozták meg hírnevét: két évtized alatt számos sztárról készített fotókat, de nagyon sok címlapkép is kötődik a nevéhez. Nánási Pál az egyik legismertebb és legelismertebb hazai fotós, aki meggyőződéssel vallja: az őszinte pillanatok megörökítésének kivételes ereje van, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a fotós és modellje között felépüljön a bizalom. „Ő képes megteremteni azt a hangulatot, amiben minden természetes és magától értetődő. Nincs feszengés, nincsenek kérdések, nincs kényelmetlen helyzet” – mondja róla egyik legkedvesebb modellje, felesége, Ördög Nóra.

Az Öreghegyi Közösségi Ház március 26-án nyíló kiállítása Nánási Pál munkáinak sokszínűségét tárja a közönség elé. Az egyik teremben a korábbi években készült fotókat láthatják az érdeklődők: tájképeket, hazai hírességek portréit, művészi képeket Nóráról és gyermekeikről, Miciről és Vencelről. A másik teremben pedig olyan fotókkal találkozhatnak, amelyeket eddig máshol még nem mutattak be, azok itt, a fehérvári tárlaton debütálnak. Az izgalmas, különleges képek glamour stílusban készültek, finom érzékiséget sugároznak, a női szépségről mesélnek. A legújabb sorozatok modellje két televízióból ismert sztár: a Dancing with the Stars című műsorban szereplő Lissák Laura, valamint az Exatlon Hungary versenyzője, Pap Dorci.

A kiállítás megnyitója március 26-án, 19 órakor lesz az Öreghegyi Közösségi Házban, a tárlatot Ördög Nóra nyitja meg. A képek április 29-ig tekinthetők meg, naponta 10.00–18.00 óráig.
Április 1–3. és 17–18. között a kiállítás nem látogatható.