Nyáresti vigadalom – Buch Tibor és Vastag Tamás zenés estje

2021. július 9.   SZKKK  

Mikor:
2021. július 30., péntek, 20:00
2021-07-30T20:00:00+02:00
2021-07-30T20:15:00+02:00
Hol:
Öreghegyi Közösségi Ház kertje
Székesfehérvár
Fiskális u. 93.
Költség:
1800 / 1500 Ft

Megunhatatlan, örökzöld dallamok, operett- és musicalslágerek egy hangulatos kertben a csillagos égbolt alatt – kell-e ennél jobb program egy nyári estére? A Nyáresti vigadalom éppen ezt kínálja a közönségnek, ráadásul olyan nevekkel, amelyek hallatán bizonyosak lehetünk benne: emlékezetes lesz az este. Buch Tibor és Vastag Tamás zenés műsorában a két kiváló énekes mellett remek székesfehérvári zenészek: Horváth Elemér „Emi” (hegedű) és Horváth Péter (zongora) szórakoztatják a nagyérdeműt.

Jegyár: 1.800 Ft, diák- és nyugdíjasjegy: 1.500 Ft

 

Kedves Közönségünk!

A július 30-ai Nyáresti vigadalomra, Buch Tibor és Vastag Tamás zenés estjére elfogytak az első körben meghirdetett jegyek. Ebben az első körben annyi jegyet értékesítettünk, ahányan kedvezőtlen időjárás esetén az intézmény színháztermében is elférnek. Amennyiben biztosnak látszik, hogy a népszerű eseményt az intézmény kertjében, jóval nagyobb közönség számára tudjuk megrendezni, ismét megnyitjuk a jegyvásárlási lehetőséget.

Akik szeretnének értesítést kapni a második körös jegyértékesítés indulásáról, feliratkozhatnak várólistánkra – őket e-mailben értesítjük, amint lehetővé válik a jegyvásárlás: https://fehervariprogram.hu/jegy/nyaresti

2021. július 15.

Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ

 


 

Buch Tibor színész, énekes

A Toldi Mária Musical Stúdióban tanulta a mesterséget, ebben az  időszakban a ProVocArt ének kvartett tagja is volt. A Színház-és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán, Szinetár Miklós osztályában 1997-ben végzett. Játszott többek között az Operettszínházban, a József Attila Színházban, a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, a Miskolci Nemzeti Színházban, a Debreceni Csokonai Színházban, de televíziós sorozatokból (Magánnyomozók, Jóban Rosszban) is ismerhetjük őt.

A fehérvári évek alatt a közönség kedvence lett, több nagy sikerű darabban játszott a színházban. A nézők 2009-ben őt választották a legjobb színésznek, így övé lett a Fejér Megyei Hírlap Aranyalma díja, 2010-ben pedig Pro Theatro Civitatis Albae Regalis díjat kapott. Nyaranta évek óta visszajáró vendég az Öreghegyi Közösségi Házban, a Nyáresti vigadalom az ő nevéhez fűződik.

 

Vastag Tamás énekes, színész

A Fonogram díjas veszprémi énekes, színész egy tehetségkutatóban tűnt fel. Testvérével, Csabával jelentkezett a 2010-es X-Faktorba, ahol bekerült a legjobbak közé. 2013-ban és 2014-ben is bekerült A Dal című eurovíziós nemzeti dalválasztó döntőjébe. Szerepelt a Sztárban sztár című műsorban. Őrizd az álmod című dala 2012-ben Fonogram díjat hozott számára, 2018-ban Szenes Iván-díjjal ismerték el. Színészként többek között a veszprémi Petőfi Színházban, a békéscsabai Jókai Színházban, a soproni Petőfi Színházban és a Győri Nemzeti Színházban is láthatták a nézők többek között a Diótörő és Egérkirály, az Evita, a Grease, a Bábjátékos és az Aida című darabokban.