Szedreskerti Piknik

2021. augusztus 30.   SZKKK  

Mikor:
2021. szeptember 4., szombat, 14:00 – 19:00
2021-09-04T14:00:00+02:00
2021-09-04T19:00:00+02:00
Hol:
Csónakázó-tó szigete
Székesfehérvár
Liget sor
Költség:
Ingyenes

Bábszínház, koncertek, táncos bemutató, operett- és musicalslágerek – színes programmal várja a városrészben élőket a Szedreskerti piknik szeptember 4-én, szombaton a Csónakázó-tó szigetén, ahol minden korosztály számára kínálnak programot egész délutánra. A rendezvény ingyenes.

Hangulatos helyszínen, kellemes környezetben rendezi meg a Szedreskerti pikniket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szeptember első szombatján. A délutáni program feltöltődést, kikapcsolódást kínál a családoknak, ifjabbaknak és idősebbeknek egyaránt. A 14 órakor induló műsorban elsőként a Pitypang gyermekzenekar műsorának lehetnek részesei a családok, 15 órától pedig a Los Andinos együttes koncertjét hallhatják az érdeklődők. A Mesebolt Bábszínház előadása elsősorban a gyerekek számára lehet érdekes, de a gyermeklelkű felnőttek is élvezhetik Lázár Ervin A hazudós egér című meséjének feldolgozását. Öt órakor érkeznek a színpadra a 25 éve alapított Megadance Székesfehérvári Táncszínház Egyesület tagjai, akik tánctudásokkal kápráztatják el a nézőket.

Részletes program

14.00  Pitypang gyermekzenekar műsora

15.00  Los Andinos együttes koncertje

16.00  Lázár Ervin: A hazudós egér – a Mesebolt Bábszínház előadása

17.00  Megadance bemutatója

17.30  Operettvarázs – Farkas Alexandra és Mészáros Kartal, az Operett-Musical Voices Társulat művészeinek műsora

18.15–19.00  Musicalslágerek – Mahó Andrea, Farkas Alexandra és Mészáros Kartal, az Operett-Musical Voices Társulat művészeinek műsora

Egész délután: kézműves foglalkozások a Fehérvári Kézművesek Egyesülete részvételével (makramé fonott karkötő készítése, apró tárgyak varrása, fagyümölcsök festése, csigatészta készítése, fa fúrása, faragása), Varázslatos Cirkuszi Akadémia öt állomással, fajátékok

A pikniken sokféle zenei stílus felvonul: a programot kezdő koncert és a táncosok bemutatója után kora este az operettműsorban  Farkas Alexandra és Mészáros Kartal, az Operett-Musical Voices Társulat művészei lépnek fel a műfaj legismertebb dalaival. Az operetteket musicalek követik: Mahó Andrea, Farkas Alexandra és Mészáros Kartal a musicalirodalom népszerű slágereiből állították össze műsorukat.

A piknik egész ideje alatt kézműves foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők, a Fehérvári Kézművesek Egyesületének tagjaival alkothatnak kicsik és nagyok – makramé fonott karkötő készítése, apró tárgyak varrása, fagyümölcsök festése, csigatészta készítése, fafaragás szerepel a kínálatban. A „Varázslatos Cirkuszi Akadémia” öt állomással és garantált jó szórakozással várja a gyerekeket, akik kipróbálhatnak számos fajátékot is.