Valentin-napi filmvetítések a Barátság moziban // Házasság hete

2024. január 16.   SZKKK  

Mikor:
2024. február 14., szerda @ 17:30 – 22:00 Europe/Budapest Időzóna
2024-02-14T17:30:00+01:00
2024-02-14T22:00:00+01:00
Hol:
Barátság mozi
Székesfehérvár
III. Béla király tér 1.
Költség:
1100 Ft

Február 14-én, Valentin-napon romantikus vígjátékokat vetít a Barátság mozi a Házasság hete fehérvári programjainak keretében. 17.30-kor a Jennifer Lopez és Owen Wilson főszereplésével készült Vegyél el című zenés alkotást láthatja a közönség, amelynek hősei „hirtelen felindulásból” kelnek egybe, 19.45-kor pedig egy másik pár, a Sydney Sweeney és Glen Powell által alakított Bea és Ben nyomába szegődhetünk az Imádlak utálni című filmben: ők régi szerelmeik és rokonaik előtt tesznek úgy, mintha szerelmespár lennének, hogy megszabaduljanak a kíváncsi kérdésektől.


Vegyél el

amerikai romantikus vígjáték, zenés film, 112 perc, 2022 (12)
Rendező: Kat Coiro
Szereplők: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Kat Valdez a világ legszexibb és legbefolyásosabb celeb-párjának egyik fele, társa pedig a menő új szupersztár, Bastian. Miközben Kat és Bastian kikerülhetetlen slágere, a „Marry Me” a slágerlisták csúcsára tör, az előadók a rajongók előtt készülnek egybekelni egy olyan szertartáson, melyet számos platformon élőben adnak majd.

Erre a koncertre rángatja el a lánya és a legjobb barátnője az elvált gimnáziumi matektanárt, Charlie Gilbertet. Amikor Kat pár pillanattal a szertartás előtt megtudja, hogy Bastian megcsalta az asszisztensével, összeomlik a színpadon, kételkedni kezd a szerelemben, az igazságban és a hűségben. Ahogy habkönnyű világának szappanbuborékja szétpattan, tekintete találkozik egy idegenével – egy arccal a tömegben.

Ha az, amit jól ismersz, cserben hagy, talán az a válasz, amit nem ismersz, így az ihletett őrület egy pillanatában Kat úgy dönt: összeházasodik Charlie-val. És ami impulzív reakcióként indul, lassanként váratlan szerelemmé fejlődik. Ám amint a különféle erők arra szövetkeznek, hogy szétválasszák őket, felvetődik az alapvető kérdés: vajon képes-e két ember, akik ennyire különböző világokból jönnek, áthidalni a kettejük közti szakadékot, és vajon tudnak-e olyan helyet teremteni közösen, ahová mindketten tartoznak?

Belépő: 1100 Ft

Online jegyvásárlás »


Imádlak utálni

amerikai romantikus vígjáték, 100 perc, 2023 (16)
Rendező: Will Gluck
Szereplők: Sydney Sweeney, Glen Powell, Alexandra Shipp, Darren Barnet
Forgalmazó: InterCom

Találkoztak, együtt töltöttek egy éjszakát, és azóta gyűlölik egymást. Van ilyen. Bea és Ben biztosan nem illenek össze. Ha néha véletlenül összefutnak valahol, tutira elszabadul a pokol: csak bántani tudják egymást. De lesz egy esküvő Ausztráliában, amin mindkettejüknek részt kell venniük. Nincs kibúvó, nincs duma: utazniuk kell. Néhány napon, néhány bulin, néhány vacsorán keresztül el kell viselniük egymás közelségét, miközben egy gyönyörű tengerparti házban ott kavarog körülöttük egy csomó régi szerelmük, néhány kíváncsi rokonuk és kavarni mindig kész felmenőjük. Szóval, azt teszik, amit két érett, felnőtt, felelősségteljes ember ilyenkor tehet: úgy tesznek, mintha szerelmespár lennének – azt remélik, hogy így mindenkinek könnyebb lesz. Nem is tévedhettek volna nagyobbat.

Belépő: 1100 Ft

Minden jegy elkelt!