Műsornaptár

Állandó programok – az intézményben működö klubok, körök foglalkozásai »
 

április 2023 ápr 2023
Ingmar Bergman: Őszi szonáta
Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
ápr. 1., 19:00 – 20:30
Ingmar Bergman: Őszi szonáta @ Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
19:00
Ha fel is nőttünk már: képesek vagyunk-e igazán látni a szüleinket? És szülőként új, valódi érdeklődéssel fordulni a gyerekeink felé? Lehetséges-e egyáltalán közelebb jutni egy teljesen különböző világhoz, ami a másik ember? Anya és lánya[...]
Gyilkos vacsora
Öreghegyi Közösségi Ház
ápr. 6., 18:00 – 21:30
Gyilkos vacsora @ Öreghegyi Közösségi Ház
18:00
Krimi, színház, nyomozós játék – rejtélyekkel teli, izgalmas estét kínál április 6-án, csütörtökön este hattól az újranyitó Öreghegyi Közösségi Ház: a háromfogásos vacsora elfogyasztása közben a közönség egy bűntény megoldásában vesz részt, így az est[...]
április 2023 ápr 2023

Állandó programok – az intézményben működö klubok, körök foglalkozásai »
 
 

április 2023 ápr 2023
ápr
1
szo
2023
Ingmar Bergman: Őszi szonáta @ Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ
ápr 1 @ 19:00 – 20:30

Ha fel is nőttünk már: képesek vagyunk-e igazán látni a szüleinket? És szülőként új, valódi érdeklődéssel fordulni a gyerekeink felé? Lehetséges-e egyáltalán közelebb jutni egy teljesen különböző világhoz, ami a másik ember?

Anya és lánya hét év hallgatás után találkoznak újra, és hajdani, ki nem beszélt, elhallgatott sérelmek, fájdalmak kerülnek felszínre egy éjszakai, drámai beszélgetés során. Talán ki tudják bogozni a nemzedékek óta összegubancolódott sorsot, és mire eljön a reggel, megtalálhatják önmagukat és egymást…

A X. Paál István Fesztiválon Törsök Márta az előadásban nyújtott alakításáért a szakmai zsüritől a legjobb színésznőnek járó Börcsök Enikő-díjat nyerte el.

2023. április 1., szombat 19 óra

Ingmar Bergman: Őszi szonáta

 
Szereplők:

Charlotte ………………..Törsök Márta
Eva ………………………… Csenki Réka
Viktor ……………………. Czeller Péter
Helena ………………….. Bognár Beatrix

Rendezte: Micskó Zoltán

A Prospero Színkör előadása

Belépő: 1500 Ft, jegyek előadás előtt a helyszínen válthatók. Online jegyvásárlás: www.fehervariprogram.hu/jegy

ápr
6
csü
2023
Gyilkos vacsora @ Öreghegyi Közösségi Ház
ápr 6 @ 18:00 – 21:30

Krimi, színház, nyomozós játék – rejtélyekkel teli, izgalmas estét kínál április 6-án, csütörtökön este hattól az újranyitó Öreghegyi Közösségi Ház: a háromfogásos vacsora elfogyasztása közben a közönség egy bűntény megoldásában vesz részt, így az est végére kiderül: ki ölte meg Ózt. A program részvételi díja 12 ezer Ft/fő, jelentkezni a lenti űrlapon lehet április 3., hétfő déli 12 óráig.

Négy bérgyilkos, két lövés. Egy hulla és egy áruló. Számtalan ellenség, egyetlen kérdés: ki ölte meg Ózt? Mindenki gyanús, senki sem az, akinek látszik. Sok kérdés, egyetlen válasz, melyhez a megoldás a szemünk előtt van – csak meg kell találni! Ehhez keres nyomozókat az Öreghegyi Közösségi Ház, ahol egy színházi előadással egybekötött vacsora és a szerepjáték keverékéhez hasonlítható programon vehetnek részt az érdeklődők. A Merénylet a sárgaköves úton című gyilkos vacsora háromfogásos menüjének elfogyasztása közben az asztaloknál ülő csapatok megismerik a bűnjeleket, meghallgatják a gyanúsítottakat, és az est végére remélhetőleg felgöngyölítik a rejtélyes eset szálait, és kiderítik ki, a gyilkos.

Az izgalmasnak ígérkező program április 6-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik. A belépőjegy 12 000 Ft/fő, amely tartalmazza a háromfogásos vacsorát, egy pohár pezsgőt, egy üdítőt és az előadás, a játék árát. Az érdeklődők az alább megadott linken jelentkezhetnek az eseményre, a regisztrálók a válaszlevélben részletes információt kapnak a programról. A jelentkezés a program árának befizetésével válik érvényessé, az estre a számla számának bemutatásával és a regisztráló nevével léphetnek be a vendégek. A programot a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ és a ViVa Kávézó & Bar közösen szervezi. 

Jelentkezési határidő: április 3., hétfő 12.00 óra

április 2023 ápr 2023