Műsornaptár

Állandó programok – az intézményben működö klubok, körök foglalkozásai »
 

már 8., 18:00 – 20:00
Nőnapi operettgála, nemcsak hölgyeknek @ Kisfaludi Közösségi Ház
18:00
Operettekből kötött csokorral köszönti a hölgyeket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, valamint a Kisfaludi Hagyományőrző Kulturális Egyesület nőnap alkalmából a Kisfaludi Közösségi Házban március 8-án, pénteken 18 órakor. Az ingyenes eseményre természetesen az urakat[...]
Nőnapi zenés-táncos nosztalgiaest
Felsővárosi Közösségi Ház
már 9., 15:00 – 20:00
Nőnapi zenés-táncos nosztalgiaest @ Felsővárosi Közösségi Ház
15:00
A „Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjasklub és a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ nőnapi zenés-táncos nosztalgiaestet rendez 2024. március 9-én, szombaton 15 órától a Felsővárosi Közösségi Házban. A „Nem csak a 20[...]
máj. 17., 16:00 – máj. 19., 22:00
23. Kortárs Művészeti Fesztivál @ Csónakázó-tó partja
16:00
Tánc és zene több műfajban, irodalom, kiállítás – idén is változatos, tartalmas programkínálat várja a 23. Kortárs Művészeti Fesztivál (KMF) vendégeit május 17. és 19. között a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban és annak környékén,[...]
Helló, nyár!
Zichy-színpad
jún. 21., 18:00 – 20:30
Helló, nyár! @ Zichy-színpad
18:00
Idén is lesz nyár és vakáció – és újra lesz Helló, nyár! koncert is 🙂 A nagy, közös tanévzáró mulatság ajándék a városban tanuló diákoknak a tanév végén, hogy kipihenjék a fáradalmakat és jókedvűen indítsák[...]

Állandó programok – az intézményben működö klubok, körök foglalkozásai »
 
 

már
8
pén
2024
Nőnapi operettgála, nemcsak hölgyeknek @ Kisfaludi Közösségi Ház
már 8 @ 18:00 – 20:00

Operettekből kötött csokorral köszönti a hölgyeket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, valamint a Kisfaludi Hagyományőrző Kulturális Egyesület nőnap alkalmából a Kisfaludi Közösségi Házban március 8-án, pénteken 18 órakor. Az ingyenes eseményre természetesen az urakat is várják, a hölgyeknek pedig egy-egy szál virággal is kedveskednek a szervezők.

A kisfaludi nőnapi operettgálára fiatal énekes-színészek, Balog Tímea, Kiss Réka, Öller Roland és Sárkány Krisztián érkeznek. Műsorunkban a legismertebb magyar operettslágerek csendülnek fel: valószínűleg senkinek sem kell bemutatni Kálmán Imre, Huszka Jenő, Lehár Ferenc vagy Szirmai Albert klasszikussá vált slágereit, melyek az egész világot meghódították. Cintányéros cudar világ, Jaj, cica, Te rongyos élet, A bugaci határon, Bár az asszonyhoz senki sem ért, Délibábos Hortobágyon – hogy csak néhány dalcímet említsünk a műsorból, amelyre szeretettel várják a kisfaludiakat.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni az alábbi űrlapon lehet.

Az űrlap közvetlen linkje: https://forms.gle/j3Bgr6DLVPoTEouh8

már
9
szo
2024
Nőnapi zenés-táncos nosztalgiaest @ Felsővárosi Közösségi Ház
már 9 @ 15:00 – 20:00

A „Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjasklub és a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ nőnapi zenés-táncos nosztalgiaestet rendez 2024. március 9-én, szombaton 15 órától a Felsővárosi Közösségi Házban.

A „Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjasklub tagjai rendszeresen találkoznak a Felsővárosi Közösségi Házban, minden jeles napot, ünnepet megülnek, igyekeznek emlékezetessé tenni az alkalmakat. A következő jeles napra, a nőnapra nem csak a nyugdíjasklub tagjait várják, szeretettel hívják meg a környéken élő mulatni, nosztalgiázni vágyókat is. A zenés-táncos batyus bálon a muzsikáról Kovács Misi gondoskodik. Az 1000 forintos belépőjegyek a helyszínen megvásárolhatók, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az érdeklődők az eseményről további információt Bognár Mária elnöktől kérhetnek a +3630/852-8617 telefonszámon.

máj
17
pén
2024
23. Kortárs Művészeti Fesztivál @ Csónakázó-tó partja
máj 17 @ 16:00 – máj 19 @ 22:00

Tánc és zene több műfajban, irodalom, kiállítás – idén is változatos, tartalmas programkínálat várja a 23. Kortárs Művészeti Fesztivál (KMF) vendégeit május 17. és 19. között a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban és annak környékén, a Csónakázó-tó partján.

jún
21
pén
2024
Helló, nyár! @ Zichy-színpad
jún 21 @ 18:00 – 20:30


Idén is lesz nyár és vakáció – és újra lesz Helló, nyár! koncert is 🙂 A nagy, közös tanévzáró mulatság ajándék a városban tanuló diákoknak a tanév végén, hogy kipihenjék a fáradalmakat és jókedvűen indítsák vakációjukat. Az esemény keretében a fiatalok körében népszerű zenekar fellépésével jutalmazza a város a diákokat.