Szóval győzni – kommunikációs bajnokság

FELHÍVÁS

A Prosperis Alba Kutatóközpont Nonprofit Kft. megbízásából a Fehérvári Programszervező Kft. országosan egyedülálló versenyt hirdet székesfehérvári középiskolásoknak. A Szóval győzni elnevezésű kommunikációs bajnokságra minden 10−13. évfolyamos, gondolkodó középiskolást várnak, aki képes sikerre vinni az ötleteit, és készen áll a jövőre.

A verseny célja, hogy a fiatalok a felkészülés során és a bajnokságon olyan jövőbe mutató készségeket sajátítsanak el, amelyeket nem csupán az iskolai mindennapokban, az érettségi vizsgán, majd az egyetemi évek alatt tudnak hatékonyan használni, hanem később a munkaerőpiacon is előnyösebb helyzetbe kerülhetnek általuk. A versenyzők felkészülését egy professzionális oktatók által tartott tréning is segíti majd.

Rendező: Fehérvári Programszervező Kft. – továbbiakban Rendező

Jelentkezhetnek: Fejér megye középfokú oktatási intézményeinek 10–13. évfolyamos tanulói.

Jelentkezés módja: A Jelentkezés alapfeltétele a Bajnokság Részvételi szabályzatának megismerése.

A Bajnokságra jelentkezni a felhívás alatt található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

A Jelentkezés után a megadott e-mail címre 2 munkanapon belül visszaigazolást küld a Rendező. Amennyiben a Jelentkező a Rendezőtől nem kap visszaigazolást, úgy haladéktalanul írásban jeleznie kell a Rendező szovalgyozni@fehervariprogram.hu email címére. Ennek elmaradása esetén a jelentkezés érvénytelensége miatt a Rendező nem vállal felelősséget.

Jelentkezési határidő: a jelentkezők 2019. január 18., péntek 23 óra 59 percig tölthetik ki a Bajnokság regisztrációs felületét, mely a határidő lejártáig az alábbi linken érhető el:  https://fehervariprogram.hu/szovalgyozni/

 

A verseny menete: Minden jelentkezőt 2019. január 28-án, hétfőn 15 órára vár a Rendező a Művészetek Házába (Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.), amikor – egy előre ismertetett sorrend alapján – a jelentkezőkkel külön-külön lefolytatott rövid konzultáció, kötetlen beszélgetés után a Rendező és az általa felkért szakemberek kiválasztják azt a 15 versenyzőt, aki továbbjuthat a döntőbe. A döntősöket február folyamán a mentorok – Azurák Csaba riporter, műsorvezető, dr. Ignáczi Adrienn pszichológus, Bakonyi István irodalmár és Kozáry Ferenc színművész – készítik fel a döntőre.

A döntő 2019. március 8-án, pénteken 16 órakor lesz, amely három részből áll:

  • 3 perces beszéd megtartása, amelynek témája: Ki lesz sikeres a jövőben? (előzetes felkészülés alapján)
  • 5 perces interjú Azurák Csaba műsorvezető irányításával, amelynek témája: Milyen a Z generáció, és mit adhat neki egy magyar vidéki város? (előzetes felkészülés alapján)
  • 1 perces reagálás egy videóbejátszásra, amelynek témája: Médiatudatosság (rögtönzés)

Helyszíne: Székesfehérvár, Hiemer-ház

 

Díjazás: A Bajnokság díjait a Döntő után közvetlenül a helyszínen ünnepélyes keretek között adjuk át a nyerteseknek. A Bajnokság résztvevői az értékes nyeremények mellett egyéb ajándékokkal is gazdagodnak: a versenyzőkről készül egy portrévideó; hasznos szakmai kapcsolatokra tesznek szert; a szereplésüket egy videóportfólióban foglalják össze a szervezők. A verseny első helyezettje egy okosórát kap jutalmul, végigkövetheti Székesfehérvár polgármesterének, dr. Cser-Palkovics Andrásnak egy teljes napját, melynek során minden megjelenésére elkísérheti városunk első emberét.

 

Panaszkezelés: A Rendező mindent elkövet annak érdekében, hogy az esemény mindenki megelégedésére szolgáljon. A rendezvény során azonban lehetnek egyéb problémák is, melyekkel kapcsolatban a résztvevők panaszt tehetnek. Az ezzel kapcsolatos szabályzat és a panaszbejelentő jegyzőkönyv a honlapról letölthető. A kitöltött jegyzőkönyv csak két tanú aláírásával érvényes és a Művészetek Háza portáján kell leadni, ahol az átvételről igazolást kell kapnia a bejelentőnek.

A Rendező felhívja a figyelmet, hogy a panaszkezelési szabályzat nem vonatkozik a zsűri véleményére, minősítésére, a döntéssel kapcsolatban jogorvoslatnak helye nincs.

Bővebb információ:

Baráth Eszter rendezvényszervező asszisztens
Telefon: 70/504-6273
e-mail: szovalgyozni@fehervariprogram.hu

 

Győzz szóval Te is!

 

Részvételi szabályzat »

 

Adatkezelési tájékoztató »   Panaszkezelési szabályzat »   Panaszbejelentő jegyzőkönyv »

 

  

Lájkold Facebook-oldalunkat, kövess minket az Instagramon,
hogy az elsők között értesülj a versennyel kapcsolatos információkról!

(A versenyt a Prosperis Alba Nonprofit Kutatóközpont Kft. megbízásából a Fehérvári Programszervező Kft. szervezi.)

    

Online jelentkezés: