Táborok

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ több nyári tábort szervez, de szívesen befogad más szervezetek által bonyolított gyermek-, ifjúsági és felnőtt táborokat is. 

Miért kedvelik intézményünk közösségi tereit?

Mert mindent egy helyen valósíthatnak meg. Ha zárt térben tervezik a foglalkozásokat, vagy egy kertben, zöld környezetben szeretnék a programelemeket bonyolítani, vagy azt szeretnék, hogy a gyermekeknek legyen elegendő hely a mozgásra, ha a felnőttekkel az elmélyült, csendes foglalkozásokat tervezik, mi jutunk eszükbe.

Melyek az épületeink erősségei?

Az SZKKK Felsővárosi Közösségi Ház (Havranek József utca 27.) tánctáborok kedvelt helyszíne, hiszen a ház tükrös termében egész nap próbálhatnak a csoportok. Kézműves műhelyek is szívesen igénybe veszik a helyet, belső udvara pedig szabadtéri foglalkozások kedvelt helyszíne.

Az SZKKK Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar (Farkasvermi út 2.) a komplex táborok kedvelt helyszíne, hiszen itt lehet sportos, csendes, tornatermi és gasztronómiai tábor is. Óriási terek állnak a táborszervezők rendelkezésére.

Az SZKKK Kisfaludi Közösségi Ház (Könyves Kálmán utca 10/a.) a város zajától távol található, de még Székesfehérvár belterületén. A ház elsősorban alkotótáborok kiváló helyszíne, a természet közelsége miatt a festőműhelyek szívesen szerveznek itt pár napos művésztelepeket.

A bérleti díj helyszínenként a következő beltéri és szabadtéri lehetőségeket tartalmazza:

  • Közösségi Központ – Feketehegy Szárazréti Kultúrudvar
    A klubterem, a Gasztroudvar, a kert, valamint a színpad előtti fedett tér
  • Felsővárosi Közösségi Ház
    A nagyterem, a kisterem, az öltöző, az előtér és az udvar
  • Kisfaludi Közösségi Ház
    Az egész ház és az udvar

A maximális létszám minden helyszínen 30 fő. A turnusok teljes ideje alatt a táborszervező kötelessége a résztvevők felügyeletének megszervezése, ebben az intézmény munkatársai semmilyen formában nem vesznek részt.

Bérleti díj: 200.000 Ft/turnus (hétfőtől péntekig 7.30–16.30 óráig)

 

Bővebb információ:

Krebsz András
terember@fehervariprogram.hu
+3670/507-7753