Jegyvásárlási tájékoztató

A jegyek nem helyre szólnak, a nézők érkezési sorrendben tudják elfoglalni a helyüket. A jegyárak 21,26%-os áfát tartalmaznak. Jegyvásárlásra mind az online felületen, mind pedig jegyértékesítő helyszíneinken addig van lehetőség, amíg a jegyek el nem fogynak. Abban az esetben, ha valamennyi belépő elkelt, az előadás helyszínén sincs már lehetőség jegyértékesítésre. Online felületeinken azonnal tájékoztatjuk nézőinket arról, hogy MINDEN JEGY ELKELT!

Jegyek vásárlására az alábbi lehetőség áll rendelkezésére:

 • Online jegyvásárlás
  Az online felületen csak bankkártyás fizetési módra van lehetőség, a z online jegyértékesítés a legkésőbb a program kezdése előtt 3 órával lezárul.Az online vásárlás menete:
  1. A https://fehervariprogram.hu/jegy/ oldalon kattintson a kiválasztott eseményre
  2. Adja meg, hány darab jegyet szeretne vásárolni, majd kattintson a „Jegyvásárlás”
  gombra.
  3. A megjelenő új ablakban ellenőrizheti a megvásárolni kívánt jegyek számát, illetve az eseményt, amire a jegyet veszi. Ha minden megfelel, akkor kattintson a „Tovább a pénztárhoz” gombra.
  4. Adja meg a megrendelő nevét, e-mail címét (ahová a jegyeket küldhetjük), valamint telefonszámát, majd kattintson a „Fizetés Barionnal” gombra.
  5. A Barion felületén adja meg a bankkártyája számát, a lejárat dátumát és a CVC kódját. Az Ön által a jegyvásárláshoz korábban megadott név és e-mail cím automatikusan jelenik meg. Ezután kattintson alul a „Fizetek” gombra.
  6. Sikertelen fizetés esetén a Barionon lehetősége van a 4. pont megismétlésére, vagy visszatérhet a bolt oldalára, ebben az esetben jegyrendelését töröljük, a vásárlást az 1. ponttól kezdheti újra.
  Sikeres fizetés esetén, az oldalon egy zöld pipa jelenik meg, majd néhány másodperc múlva a rendszer visszairányítja a jegyvásárlási felületre. A Barion-fiók regisztrálás, amit felajánl a rendszer, nem kötelező.
  7. A sikeres tranzakcióról a Barion Payment Zrt. küld visszaigazolást e-mail-ben. Ez egy automatikus levél, a rendezvényre történő belépéskor nem lesz erre a levélre szüksége.
  8. A belépéshez szükséges információkról (az Ön neve, a belépőjegyének azonosító száma) a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központtól, a vásárlást követően azonnal kap egy e-mail üzenetet. Ezt a levelet kérjük, kinyomtatva hozza magával a rendezvényre, vagy a telefonján mutassa be a jegyszedő munkatársnak. Ez a levél megfelel a nyugtaadási követelményeknek. Amennyiben az online vásárlásáról áfás számlát szeretne igényelni, kérjük, azt a számlázási adatai megadásával és az előadás megjelölésével jelezze a jegy@fehervariprogram.hu címre írt e-mailben. Amennyiben nem kap leveleket, nagy valószínűséggel a vásárlás nem történt meg, így elölről kell kezdenie a folyamatot. Probléma esetén a jegy@fehervariprogram.hu e-mail címen állunk
  rendelkezésére.

Pénzvisszafizetési feltételek
Amennyiben előre vásárolt jegyet, de az előadáson nem jelenik meg, a jegyeket nem áll módunkban visszaváltani.

Amennyiben az előadás technikai okokból megszakad, akkor a megváltott jegyeket visszaváltjuk.
Az előadás megtartottnak tekintendő, amennyiben a teljes időtartamának a fele lezajlott.
Ebben az esetben a jegy árát nem térítjük vissza.
Amennyiben még nem kezdődött el az előadás, de technikai okok nem teszik lehetővé annak megtartását, a jegyek árát visszatérítjük. Kérjük, a jegyét mindenképpen őrizze meg az előadás végéig, mivel ez alapján tudjuk az esetlegesen félbemaradt előadás díját visszafizetni. Nem áll módunkban felelősséget vállalni arra az esetre, ha a program késéssel kezdődik, és
ezáltal a nézőnek többlet költsége keletkezik (pl. parkolási díj vagy utazás).
Az üzemeltető fenntartja a jogot a helyszín-, időpont- és műsorváltoztatásra. A változásokról legkésőbb az érintett előadás kezdetéig adunk ki tájékoztatást a helyszínen és online felületeinken: www.fehervariprogram.hu, www.facebook.com/fehervariprogram. Időpont- és/vagy műsorváltozás esetén az eredeti előadásra megváltott jegyek érvényesek, vagy az előadás kezdetéig visszaválthatók.

Pénzvisszafizetés menete
Amennyiben az előadást lemondjuk, úgy a visszaváltásra az előadás meghirdetett időpontjától számított 2 héten belül van lehetősége.
Időpont- és/vagy műsorváltozás esetén a visszatérítésre az előadás kezdetéig van lehetősége. A személyesen vásárolt jegyek visszatérítéséhez kérjük, hozza magával a megvásárolt jegye(ke)t. A visszafizetés készpénzben történik az alábbi helyszínen:

Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (Fürdő sor 3.)
Hétfőtől péntekig 9.00–15.00 között

Az online vásárolt jegyek esetében az emailben kapott visszaigazolást nevével és bankszámla számával együtt küldje meg a jegy@fehervariprogram.hu címre és visszautaljuk az összeget.