Őszi Kaland Öreghegyen (2024. október 31., csütörtök 15:00)

500 Ft

Helyszín: Öreghegyi Közösségi Ház (8000 Székesfehérvár, Fiskális út 93.)
Térkép >>
Jegyvásárlási tájékoztató

Csak 9 maradt készleten

Kategória:

Leírás

Kalandos programokkal várja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) a gyerekeket és családjaikat az Öreghegyi Közösségi Házba október 31-én, csütörtökön 15–19 óra között. A családi délutánra állatbemutatóval, bábszínházzal, kézműves foglalkozásokkal és Csokit vagy csalunk! szervezett sétával készülnek a szervezők, hogy az őszi szünet végéhez közeledve egy aktív, programokkal teli délutánt töltsenek el a résztvevők.

Az Öreghegyi Közösségi Házban (Fiskális út 93.) október utolsó délutánján indul az őszi kalandozás: az SZKKK látványos, aktív programokkal várja a családokat. Három órakor a Budakeszi Vadaspark érkezik a közösségi ház színháztermébe az Állatakadémia című állatbemutatóval, ahol házikedvencként is tartható állatok – köztük csótány, patkány, sün, vadászgörény vagy vízisikló – különleges képességeire hívják fel a figyelmet, mellette pedig azt is megtanítják, hogy nem kis felelősség egy állat gondozása.

A Batyu Színház a Boszorkánykonyha című mesés-főzős, tárgybábos produkciót hozza el az eseményre; a magyar népmeséken, valamint Móricz Zsigmond és Benedek Elek meséin alapuló előadás négykor kezdődik a színházteremben. A szervezők kézműves foglalkozásokkal is készülnek a délutánra: csuhébábot és rongytököt lehet majd készíteni, de hogy ne csak a főként lányok közt népszerű elfoglaltságra legyen lehetőség, legózni is lehet majd a házban.
Este hét órakor hagyományteremtő szándékkal Csokit vagy csalunk! játékos sétát tartanak a városrészben: a résztvevők egy meghatározott útvonalon, térkép alapján közösen róják Öreghegy utcáit a gyerekekkel, hogy az ott lakókhoz bekopogva édességet kapjanak a jelmezbe bújt kicsik és nagyok.

A program 3–14 éveseknek ajánlott. A rendezvényre belépő váltása szükséges a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon, a jegyár 500 Ft/gyerek.

További információk

Jegyár

Teljes árú