Gasztro stand-up – főzőshow Vajtó Lászlóval (2023. április 30., vasárnap 17:00-18:00)

1000 Ft

Helyszín:
Kisfaludi Közösségi Ház
Székesfehérvár-Kisfalud
Könyves Kálmán utca 10/A.

Jelenleg nincsen lehetőség online jegyvásárlásra.

Kategória:

Leírás

Vajtó László stand-uppal fűszerezett interaktív főzőshow-jára invitál a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Kisfaludi Közösségi Házba: április 30-án, vasárnap 17 órától a Vajtó és a Világ turisztikai magazin házigazdája főz az esemény résztvevőinek, és közben úti- és gasztroélményeiről mesél.
A Vajtó és a Világ nemzetközi turisztikai magazin műsorvezetője ma már öt országban fedezi fel a legkülönlegesebb ételeket, helyi specialitásokat és településeket. A túrák közben megismerkedik a helyszínek történelmével, látványosságaival, és még főzni is megtanul kicsit.
Vajtó László a műsor során együtt főz hazai és nemzetközi hírességekkel, szakácsokkal, de van, hogy falusi nagymamákkal is. Olyan különleges finomságokat készít, mint a gömöri gulyka, az emődi tehéntánc, a fülöpi padlutka, vagy a mézes szilvás saslik, de a káposztás-mustáros lecsó sem elhanyagolható.
Úti- és gasztroélményeiből egy gasztro stand-upot állított össze, ennek lehet részese a közönség április 30-án, vasárnap 17 órától a Kisfaludi Közösségi Házban, ahol a humoros, interaktív főzés során egyedi specialitásokat készít – jöjjenek el és kóstolják meg!

Jegyvásárlási tájékoztató