Megtérülő befektetések (2023. december 14., csütörtök 18.00)

600 Ft900 Ft

Az online jegyértékesítés lbefejeződött. Jegyek a helyszínen válthatók.

Helyszín: Királykút Emlékház (Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán utca 25.)

Térkép >>
Jegyvásárlási tájékoztató

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Érdekli a befektetések világa, de megtakarításával csak a befőttesüvegig jut el? Úgy érzi, hogy útmutatásra van szüksége vagyonának gyarapításához? A Királykúti Társalgóban december 14-én, csütörtökön 18 órától Megtérülő befektetések címmel Kunstár András közgazdász és befektetési tanácsadó tart előadást és workshopot. Az eseményre már lehet jegyet váltani a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon.

Kunstár András tapasztalt befektető, oktató missziója az, hogy a vagyonkezelés világában szerzett tudásának, tapasztalatának megosztásával segítsen elindulni az embereknek a megtakarítások és befektetések világában.

„Nem létezik kockázatmentes befektetés. De egy jól átgondolt befektetési stratégia megfelelő egyensúlyban van a kockázat és a megtérülési potenciál között” – írja honlapján. Ennek a stratégiának a kialakításában 2010 óta sikerrel segíti ügyfeleit, és ebbe avatja be a Királykúti Társalgó résztvevőit is. Az előadás és workshop központi témája a megtérülő befektetések: a résztvevők olyan kérdésekre kaphatnak választ, mint hogy miként kezdjenek hozzá a befektetésekhez, milyen hosszú távú stratégiák alkalmazhatók, és melyek az aktuális piaci trendek. A részvételhez nincs szükség előzetes tudásra.

Az esemény mindenkit vár, aki érdeklődik a pénzügyek és befektetések iránt.

Jegyvásárlás:
Online jegyértékesítés: www.fehervariprogram.hu/jegy – belépő: 900 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 600 Ft
Helyszínen váltott belépő: 1 100 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 900 Ft
Amennyiben elővételben minden jegy elkelt, a helyszínen nincs lehetőség jegyvásárlásra.
A kedvezmények igénybevételéhez nyugdíjas-, illetve diákigazolvány felmutatása szükséges. 6 éves korig a belépés ingyenes.

A rendezvény sajtónyilvános.