Csak el ne dzsesszük! (2023. december 22., péntek 19.00)

2500 Ft

Minden jegy elkelt.
Helyszín: Öreghegyi Közösségi Ház (Székesfehérvár, Fiskális út 93.)
Jegyvásárlási tájékoztató

Jelenleg nincsen lehetőség online jegyvásárlásra.

Kategória:

Leírás

Dalolva szép az élet, csak el ne dzsesszük!

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ idei Jazzpéntek sorozatát Falusi Mariann és Sárik Péter estje zárja: a Csak el ne dzsesszük! című koncertnek az Öreghegyi Közösségi Házban lehet részese a közönség december 22-én, pénteken 19 órától.

Falusi Mariann, az Artisjus-díjas magyar énekesnő és Sárik Péter jazz-zongoraművész, zeneszerző 2009 óta játszanak együtt. Első közös műsorukat a magyarországi premier után New Yorkban mutatták be, hatalmas sikerrel. Azóta több közös produkciót hoztak létre – ezek egyikét két éve Fehérváron, az Öreghegyi Közösségi Házban is láthatta a közönség –, de legjobban kettesben szeretnek játszani. Duó koncertjeik igazi zenei csemegék, előadásukban az ismert magyar és világslágerek, jazz örökzöldek, kuplék békésen megférnek egymás mellett, ők pedig boldogan csaponganak stílusok és korok közt, míg közönségük minden koncerten velük énekel.

A december 22-i Jazzpéntekre online már kaphatók jegyek a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon, személyesen pedig november xx-től lehet belépőt váltani a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori központjában, hétfőtől péntekig 8–16 óráig.