Műsornaptár

Állandó programok – az intézményben működö klubok, körök foglalkozásai »
 

december 2023 dec 2023
Nyugdíjasok Karácsonya
Alba Regia Sportcsarnok
dec. 13., 14:00 – 16:00
Nyugdíjasok Karácsonya @ Alba Regia Sportcsarnok
14:00
Székesfehérvár önkormányzata minden év decemberében színes, szórakoztató előadással ajándékozza meg az idősebb generáció képviselőit. Idén a hazai zenés színházak kiválóságait, Szinetár Dórát, Szendy Szilvit, Egyházi Gézát és Laki Pétert láthatja és hallhatja a szépkorú közönség[...]
december 2023 dec 2023

Állandó programok – az intézményben működö klubok, körök foglalkozásai »
 
 

december 2023 dec 2023
dec
13
sze
2023
Nyugdíjasok Karácsonya @ Alba Regia Sportcsarnok
dec 13 @ 14:00 – 16:00

Székesfehérvár önkormányzata minden év decemberében színes, szórakoztató előadással ajándékozza meg az idősebb generáció képviselőit. Idén a hazai zenés színházak kiválóságait, Szinetár Dórát, Szendy Szilvit, Egyházi Gézát és Laki Pétert láthatja és hallhatja a szépkorú közönség december 13-án, szerdán 14 órától az Alba Regia Sportcsarnokban. A belépés ingyenes.

A Nyugdíjasok karácsonya Székesfehérvár önkormányzatának hagyományos rendezvénye, amelynek keretében szórakoztató karácsonyi programra invitálja a város szépkorú polgárait, a nyugdíjasklubokat és egyesületeket, hogy így fejezze ki köszönetét egész éves munkájukért, támogatásukért és együttműködésükért. Idén december 13-án, szerdán 14 órakor kezdődik a zenés műsor, amely előtt a város polgármestere, Cser-Palkovics András köszönti a közönséget.

A műsorban a hazai zenés színházak kiválóságai lépnek fel: Szinetár Dóra, Szendy Szilvi, Egyházi Géza és Laki Péter ismert és népszerű operettek, musicalek slágereit, sanzonokat kötötte csokorba a fehérvári szépkorú közönség számára.

A Nyugdíjasok karácsonyán való részvétel ingyenes, mindenkit sok szeretettel várnak! Kapunyitás 13 órakor.

 

december 2023 dec 2023