Hírek

Szombattól: Kori Liget

2018. november 29.   Hajnal Csilla  

December elsején, szombaton 11 órakor nyit a Kori Liget! Frissült a kölcsönözhető készlet, több az értékmegőrző, az árak nem változtak.

Aki a napokban járt a Zichy ligetben, már láthatta, épül a pálya, ragyogó fényruhába öltöztek a fák és a mosolygós hóemberek is várják már vendégeket. A hangulatos helyszínnek nem is kell különösebb reklám, „eladja magát”, de azért jó tudni, hogy az árak nem változtak, viszont kétszer annyi értékmegőrző van, mint az elmúlt szezonban. Felfrissítették a készletet is, több lett a kölcsönözhető korcsolya – mondta Bekő Kata, a Városgondnokság munkatársa, a Kori Liget felelőse, akitől azt is megtudtuk: ahogyan eddig is minden évben, az iskolai osztályok idén is jöhetnek korcsolyázni a testnevelés órák keretében, a pedagógusok akár már az első napon bejelentkezhetnek a szokásos módon.

A Kori Liget nyitvatartása is változatlan: vasárnaptól csütörtökig 8.00–20.00 óráig, pénteken és szombaton 8.00–22.00 óráig lehet majd a jégen siklani, a téli szünetben, december 21-től január 3-ig viszont minden nap este 10-ig lesz nyitva a pálya, hogy minél többen élvezhessék itt a mozgás örömét. Lesznek persze jó zenék, a büfében étel és ital várja a vendégeket.

Szombaton 11 órától tehát indul a szezon! Fel a korcsolyákat!

    


 

,