Hírek

Családi piknik a tóparton

2024. április 28.   SZKKK  

A ragyogó tavaszi időben gyerekek, felnőttek, idősek sokasága gyűlt össze szombaton délután a Csónakázó-tó partján, hogy részt vegyen a Ligetsori piknik szórakoztató, zenés-táncos programjain.

A Csónakázó-tó környéke a város egyik legszebb pontja, ami ideális helyszínt biztosít a közösségi rendezvényeknek. Operettslágerek a felnőtteknek, interaktív koncert, játékok és kézműves foglalkozások a gyerekeknek – a Ligetsori piknik az egész családnak tartalmas kikapcsolódást kínált.

A színpadi műsor Endrődi Ági és a Fellegjárók gyerekkoncertjével indult, majd a Dance Studio Nagy-Kuthy balettiskola növendékei mutatták meg tudásukat a nézőknek, számos koreográfiával.

Váradi Eszter Sára és Keller János, a Vörösmarty Színház művészei népszerű örökzöldeket és operettslágereket hoztak a helyszínre, műsoruk ezúttal is nagy sikert aratott, a közönség hosszan zúgó vastapssal jutalmazta őket.

Az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Junior csoportja néptáncbemutatót tartott, majd a táncosok a csoportvezetők, Sipos Dániel és Palánki Réka vezetésével táncba hívták a közönséget: gyerekek és felnőttek egyaránt bekapcsolódtak a körtáncokba.

A tóparton volt kézműveskedés is – stílszerűen nyári kalapot készíthettek az ügyes kezűek. Ugrálóvár, arcfestés, óriásbuborék-játszó és Hungarikum Játékpark is várta a piknikezőket, emellett a Prinker ideiglenes digitális tetoválást is kipróbálhatták az érdeklődők. A programra kilátogatott dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is.

A délutánt a Strikers koncertje zárta. A zenekar repertoárja szinte bármilyen stílust magában foglal, legyen az rock, pop vagy funky – igazi utcabáli hangulatban ért véget a piknik.

 

 


 

,