Elektromos roller nyereményjáték

 

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) az Európai Mobilitási Héthez, azon belül a Menő jövő – Elektromos járművek napja rendezvényhez (2021. szeptember 26., vasárnap) kapcsolódva több fordulóból álló nyereményjátékot hirdet, korosztályi megkötés nélkül.

A játék fődíja  az Esegway World Kft. és az Innoplace Kft. közös felajánlása, egy elektromos roller, amelynek elnyeréséhez a játék valamennyi fordulójában a megadott feladatot sikeresen meg kell oldani, valamint az utolsó fordulóban személyes jelenlét is szükséges.

Az első négy forduló online feladványai a www.fehervariprogram.hu oldalra, illetve annak Facebook-oldalára kerülnek fel 2021. szeptember 16–22. között. A megoldásokat 2021. szeptember 23., csütörtök 12.00 óráig várjuk az egyes feladatokban megadott módon. Fontos tudnivaló, hogy a játék végéig valamennyi feladat elérhető ezen az oldalon, így később is be lehet kapcsolódni a nyereményjátékba.
 
Részletes felhívás  »
 
A roller részletes leírása  »
 
Részvételi- és Játékszabályzat  »
 

Negyedik feladat  »

Harmadik feladat  »

Második feladat  »

Első feladat  »

 


Az egyes fordulók időpontja és a teljesítendő feladat tartalma:

– 2021. szeptember 16., csütörtök: Online kvíz kitöltése elektromos járművek témájában az ezen az oldalon végzett rövid regisztráció után.

– 2021. szeptember 17., péntek: Az ezen az oldalon közzétett, az elektromos járművek témájával kapcsolatos ismeretterjesztő cikk elolvasása, megismerése.

– 2021. szeptember 21., kedd: Az erre az oldalra feltöltött, elektromos közlekedéssel kapcsolatos feladat megoldása, amelyről fotót kell küldeni a menojovo2021jatek@gmail.com címre.

– 2021. szeptember 22., szerda: A Menő jövő – Elektromos járművek napja rendezvénnyel kapcsolatos kérdés megválaszolása a menojovo2021jatek@gmail.com címre küldött levélben.

– 2021. szeptember 26., vasárnap: A Menő Jövő – Elektromos járművek napján rendezett 15.00 órakor kezdődő előadáson, majd a 16.15 órakor kezdődő Quizizz játékon való részvétel. A Quizizz játék kérdéseire az előző fordulók feladványaira, az aznap hallott előadásra és KRESZ-ismeretekre alapul. A fődíjat az nyeri el, aki a legmagasabb pontszámot éri el. (A játék helyszíne a Romkert melletti körforgalom közelében felállított előadósátor.)

Az utolsó feladaton való részvétel technikai feltétele, hogy a játékosok rendelkezzenek a Quizizz alkalmazás kezelésére alkalmas okos mobiltelefonnal vagy mobileszközzel, ezeken legyen telepítve az applikáció. A játékhoz működő internetkapcsolat is szükséges. A Quizizz játékban a résztvevők csak azzal az e-mail címmel regisztrálhatnak, amelyet a korábbi fordulókban is használtak!

A játék részleteiről a menojovo2021jatek@gmail.com e-mail címen vagy a +3670/682-0232 telefonszámon lehet érdeklődni.


Folytatódjon a játék!

 

A negyedik feladat egy, a vasárnapi eseménnyel kapcsolatos kérdés:

A Jövő Mobilitása Szövetség tagjai közül hány kiállító lesz jelen az elektromos járművek napján?

A választ a menojovo2021jatek@gmail.com címre küldött levélben várjuk szeptember 23., csütörtök 12 óráig.


A harmadik feladat: hol járunk?

Királyok lovagoltak erre egykor, ma ló helyett autó a menő; ha megfárad a négykerekű „jószág”, az úton „takarmányra” lel, és felvillanyozva suhan tovább.

Ha megfejtetted a feladványban rejlő helyszínt, készíts ott egy szelfit, a képet pedig küldd el a menojovo2021jatek@gmail.com címre!


A második feladat az alábbi, az elektromos járművek témájával kapcsolatos ismeretterjesztő cikk elolvasása, megismerése. A cikkből szerzett információk hasznosak lesznek a nyereményjátékot záró élő Quizizz játék során.

Minden, amit az alternatív közlekedési eszközökről tudni érdemes – a cikk a Magyar Autóklub honlapján olvasható »


Az első feladat a kvíz, amelyet az alábbi rövid regisztráció után e-mailben kapnak meg játékosaink.