Gyakran feltett kérdések

Bár a Fehérvári Lecsófőző Vigasságokhoz kapcsolódó dokumentumokból minden szükséges információ kiderül, összeszedtünk egy csokorba pár olyan kérdést, amelyek rendszeresen foglalkoztatják a főzésre jelenkezőket.

Felhívás Házirend Céges csomagajánlatokÁltalános Szerződési Feltételek, Adatvédelmi tájékoztató Tűzvédelmi Szabályzat Térkép

Ellenőrizze postafiókján belül a spam mappában, talán a levelező rendszere ide érkeztette az e-mailt.
A „csomagajánlatok” lépésnél talál egy céges alapcsomagot, ez a legolcsóbb kategória, mely egy főzőhelyet tartalmaz. A céges alapcsomag mellé is vásárolhat plusz főzőhelyeket, ennek lehetősége a rendszerben adott. A pluszban vásárolt főzőhelyek ára: 30 000 Ft+Áfa.
Minden más csomagajánlat ennél csak több lehetőséget nyújt Önnek vállalkozása népszerűsítésére a rendezvényen, az Önnek leginkább megfelelőt válassza.
Kiegészítő médiacsomagból csak egy vásárolható, hiszen csak ezen csomag tulajdonosának van lehetősége arra, hogy a rendezvényen az önkéntesek által viselt pólókon a saját cégét feltüntesse. Ez a megjelenési mód csak egy cégre érvényes, csak ő jelenik meg rajta. Ha ezzel a jelenséggel találkozik, valószínűleg más már megvásárolta Ön előtt e csomagot – ezt onnan látja, hogy a „csomagajánlatok”-lépésnél az „elkelt” megjegyzést olvashatja a leírásánál.
A jelentkezés során több lépésben lehet kijelölni több főzőhelyet, így működik a jelentkezési felület.
Nem, csak online lehet foglalni. A főzőhelyért fizetni lehet személyesen, a Művészetek Háza aulájában található pénztárunkban – magánszemélyként és civil szervezetként (cégek részére csak az utalás választható mint fizetési mód).
Főzőhelyenként egy 3×3 méteres, úgynevezett partysátrat lehet felállítani a saját területük fölé, ez a méret figyelembe veszi a főzőhelyek kialakított méretét.
A foglalás véglegesítését követően nincs lehetősége azt felmondani, a befizetett részvételi díjat nem kapja vissza, a rendezvénynek nincs esőnapja. A főzőhelyek további értékesítésében, a résztvevők közötti cseréjében a Szervezők nem tudnak segítséget nyújtani. Az ÁSZF elfogadásával Ön vállalta, hogy azzal segíti a Szervezők munkáját, hogy amennyiben nem kívánnak részt venni a rendezvényen, azonnal értesíti őket e-mail-ben, de legkésőbb a rendezvény kezdése előtt 2020. szeptember 17. 16.00 óráig. Résztvevő ebben az esetben sem kapja vissza a befizetett részvételi díjat, az a szervezési költségekre nyújt fedezetet. (Az erről szóló részleteket az ÁSZF V. Részvételi feltételek 20. pontjában találja.)
Igen, lehet, nincs megkötve, hogy kizárólag lecsót főzhetnek a Résztvevők. Ha ezt választja, csak a zsűriztetésben nem fog tudni részt venni készített ételével, mert a főzőversenyt kimondottan a lecsó ételfajtára hirdettük meg.
Igen, amennyiben elfér a főzőhelyén belül és azzal másokat nem zavar. A főzőterületre tilos sörpad-garnitúrát, tűztálcát és PB-gázpalackot behozni, ezt a biztonsági őrök behajtáskor ellenőrzik, amikor átvizsgálják az autókat.
Ezt a dokumentumot a befizetést követően megküldjük a regisztrációkor megadott e-mail címre. Két példányát kitöltve és aláírva kell magukkal hozni a rendezvény napján, mert a behajtási ponton ezeket ellenőrizni fogják. Ha mégis otthon maradt ez a nyilatkozat, a Zichy ligetben lévő Információs ponton rövid adminisztráció utáni beazonosítást követően a Szervezők segítenek a pótlásában.
Az idei térképen keresse meg tavalyi helyét, de ne számítson arra, hogy a szektorok, főzőhelyek betűvel, számmal való jelölése egyezni fog a két egymás utáni évben. Döntésében segítünk azzal, hogy az idén használatos térképünk méretarányos és valósághű, valamint gps-koordináták alapján műholdas képet és utcaképet is elő tud hívni a választás során.
A rendezvény napján 6.30 órakor van kapunyitás, autóval vagy gyalogosan ekkortól lehet/érdemes érkezni a területre. Autóval 6.30–8.30 közt van behajtási lehetőség, kizárólag a főzőhely szektora szerinti behajtási ponton. A kipakolás után 9.00 óráig el kell hagyni az autókkal a főzőterületet.
A rendezvény kezdetén 6.30 órától 8.30 óráig van lehetőség autóval behajtani a főzőterületre, kizárólag a főzőhely szerinti behajtási ponton, és 9.00 óráig el kell hagyni a járművekkel területet ugyanazon ponton, ahol érkeztek. Legközelebb a rendezvény végén lesz lehetőség a kipakoláshoz autóval behajtani a már ismert behajtási ponton 18.30 órától 19.30 óráig. A főzőterületet gépjárművel 20.00 óráig, gyalogosan pedig 20.30 óráig kell elhagyniuk a Résztvevőknek, mivel 21.00 órakor zárunk.

6.30 Kapunyitás
6.30–8.30 Autóval történő behajtás
9.00 óráig Főzőterület elhagyása járművekkel
18.30–19.30 Autóval történő behajtás a kipakoláshoz
20.00 óráig Főzőterület elhagyása autóval
20.30 óráig Főzőterület elhagyása gyalogosan
21.00 Zárás
6.30 órától nyitjuk meg a rendezvényt, akkortól lehet érkezni.
Tűzifa igen, bogrács nem tartozik a főzőhelyhez. Szervezők főzőhelyenként ezeket biztosítják:
1 db tűztálca,
1 adag (kb. 20 kg) aprított és zsákolt tűzifa,
1 db sörpad-garnitúra (2 db sörpad, 1 db sörasztal, összesen 6 férőhely),
2 kg kenyér (a rendezvény napján, az átvételi pontokon kell átvenni),
1 db lecsókötény.
Igen, az a főzőhely alapfelszereltségéhez tartozik, de amennyiben nem tart igényt a maradék fára, akkor azt összegyűjtjük, és rászoruló fehérvári családokat segítünk vele.
Önálló döntés alapján nem javasoljuk, mert azzal mások érdekeit sértik, s a Szervezők munkáját nehezíthetik. Ha ilyenen gondolkodnak, feltétlen értesítsék a Szervezőt!
Elsősorban a szomszéd társaságnak, majd ha ez nem segít, akkor a biztonsági személyzetnek, Szervezőnek. A jelentkezés során elfogadott Házirend betartása mindenkire nézve kötelező, s ennek értelmében a Rendezvény zavartalansága érdekében minden Résztvevőtől és Látogatótól elvárjuk a közösségi és társas együttlét szabályainak megfelelő, kulturált magatartást.
Mindenképpen jelezzék a biztonsági személyzetnek, Szervezőnek.
Az online felületen végbemenő jelentkezést követően a megküldött díjbekérő szerint 5 munkanap áll rendelkezésére befizetni a részvételi díjat. Aki ezt nem teszi meg, annak a foglalása elveszett, így ez az 5 munkanap áll rendelkezésére a foglalás után, hogy elálljon a részvételi szándékától. Befizetést követően lemondásra, elállásra a regisztrációkor elfogadott szabályzatok értelmében nincs lehetőség.
Áramot csak a B-szektorban tudunk biztosítani, a többi szektorban erre nincs lehetőség és nem is tudjuk biztosítani. A jelentkezés során erre külön felhívjuk figyelmüket a „helyfoglalás” lépésnél az online felületen.
A főzéshez szükséges alapanyagokról (mint például a paprika, paradicsom) Résztvevőnek kell gondoskodnia. A főzőhelyhez tűzrakással kapcsolatosan 1 db tűztálcát és 1 adag (kb. 20 kg) aprított és zsákolt tűzifát biztosít Szervező, a tűzgyújtásról Résztvevőnek kell gondoskodnia. A főzőterületre PB-gázpalackot behozni TILOS! Felhívjuk figyelmét a foglaláskor elfogadott Tűzvédelmi szabályzatra!
 

Regisztrációs időszak: 2020. július 10. – augusztus 11.

Céges regisztráció: 2020. június 29. – július 9.