Műsornaptár

Állandó programok – az intézményben működö klubok, körök foglalkozásai »
 

április 2023 ápr 2023
Nyúllal nyitunk – Húsvétváró családi délután
Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar
ápr. 1., 14:00 – 17:00
Nyúllal nyitunk – Húsvétváró családi délután @ Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar
14:00
A kényszerű „téli álom” után áprilisban újra kinyitnak a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ házai. Az első városrészi rendezvény a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban lesz: április 1-jén, szombaton húsvétváró délutánra invitálják a családokat, többek[...]
április 2023 ápr 2023

Állandó programok – az intézményben működö klubok, körök foglalkozásai »
 
 

április 2023 ápr 2023
ápr
1
szo
2023
Nyúllal nyitunk – Húsvétváró családi délután @ Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar
ápr 1 @ 14:00 – 17:00

A kényszerű „téli álom” után áprilisban újra kinyitnak a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ házai. Az első városrészi rendezvény a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban lesz: április 1-jén, szombaton húsvétváró délutánra invitálják a családokat, többek között nyuszi- és báránysimogató, húsvéti játszópark, arcfestés, bábszínház és tojásfakészítés is szerepel a programok között. Az ingyenes esemény 14 órakor kezdődik és 17 óráig tart.

Április első szombatján újra kinyitja kapuit a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar: a húsvét, az ünnepi készülődés jegyében családi délutánra várják az érdeklődőket a szervezők. A délután kettőkor kezdődő eseményen sok-sok játék, kézműves foglalkozás és más program közül választhatnak majd a gyerekek.

A húsvéti játszóparkban például 15 nagy méretű fajátékkal játszhatnak, de kipróbálhatják a tojáságyút is, amivel színes tojásokat lehet kilőni a nyuszi céltáblájára. Lesz nyuszi- és báránysimogató, nyulas horgászat. A húsvéthoz kapcsolódó bábszínházi előadás 16 órakor kezdődik. A sok nyúl mellett ló is érkezik a programra, lovagolni is lehet majd. Az arcfestés sem marad ki a kínálatból, és természetesen kézműves foglalkozásokat is ajánlanak a szervezők.

A rendezvényen készül tojásfa is: a program keretében festett tojásokat a helyszínen feltehetik majd a fára a családok, de arra is lesz lehetőség – egészen április 10-ig –, hogy a városrészben élők elhozzák és a többi közé helyezzék az otthon díszített tojásokat: legyen minél színesebb a közösség tojásfája. A szervezők azt kérik, hogy a tojások olyan anyagból készüljenek, amely jól bírja az időjárás viszontagságait.

április 2023 ápr 2023