Műsornaptár

Állandó programok – az intézményben működö klubok, körök foglalkozásai »
 

június – július 2022 jún – Júl 2022
Együtt a család! – Családi programok délutánra
Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar
jún. 25., 15:00 – 19:00
Együtt a család! – Családi programok délutánra @ Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar
15:00
Családi programra hív június 25-én, szombaton a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar: többek között arcfestés, sokféle társasjáték, kézi dodgem, billiárd foci, lézerharc és bűvész buborékshow is szórakoztatja a vendégeket az ingyenes rendezvényen. Az esemény az[...]
Mozdulj! – extrém sportok mindenkinek
Szárazréti és Feketehegyi Közösségi Ház és Szabadtéri Színpad
júl. 2., 09:00 – 13:00
Mozdulj! – extrém sportok mindenkinek @ Szárazréti és Feketehegyi Közösségi Ház és Szabadtéri Színpad
09:00
Sportprogramokkal várják a mozogni vágyókat július első szombatján 9 és 13 óra között a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban. Az ingyenes program az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ Segítő Fehérvár programja keretében zajlik, a[...]
Szerelem, óh!
Szárazréti és Feketehegyi Közösségi Ház és Szabadtéri Színpad
júl. 2., 19:00 – 21:00
Szerelem, óh! @ Szárazréti és Feketehegyi Közösségi Ház és Szabadtéri Színpad
19:00
Nyári színházba hívja a közönséget a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar szabadtéri színpada: a Szerelem, óh! című szatirikus bohózatot láthatják a nézők július 2-án, szombaton 19 órai kezdettel a Gózon Gyula Kamaraszínház előadásában. A bemutatása[...]
június – július 2022 jún – Júl 2022

Állandó programok – az intézményben működö klubok, körök foglalkozásai »
 
 

június – július 2022 jún – Júl 2022
jún
25
szo
2022
Együtt a család! – Családi programok délutánra @ Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar
jún 25 @ 15:00 – 19:00

Családi programra hív június 25-én, szombaton a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar: többek között arcfestés, sokféle társasjáték, kézi dodgem, billiárd foci, lézerharc és bűvész buborékshow is szórakoztatja a vendégeket az ingyenes rendezvényen. Az esemény az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ Segítő Fehérvár programja keretében a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében valósul meg.

A vakáció legjobb pillanatai azok, amikor a család együtt kapcsolódhat ki – erre kínál lehetőséget június utolsó szombatján a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar, ahol Együtt a család! címmel rendeznek programot június 25-án, szombaton délután sok játékkal, mókával, mozgási lehetőséggel.

Részletes program

Társasjátékok minden korosztálynak

Lézerharc • Arcfestés • Kézi dodgem • Billiárd foci

Kézműves foglalkozás

Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia:

15.00–16.00  Szerencsejáték-szimulátor

16.00–17.00  Részegszemüveg

17.00–19.00  Önismereti tesztek/feladatok az egész családnak

A szabadtéri színpadon:

15.30  Varázslatos bűvész buborékshow

16.30  Maminbaba torna

Az esemény 15 órakor kezdődik és este hétig tart. A kézműves foglalkozáson együtt alkothat a család, de számtalan társasjáték is várja a vendégeket, amelyek között kicsik és nagyok is találnak majd a számukra megfelelőt. A mindig sikeres arcfestésen ismét számtalan minta közül választhatnak majd a gyerekek. A nagyobbaknak garantáltan jó szórakozást nyújt a lézerharc, a kézi dodgem vagy a billiárd foci, de a ház szép kertjében található játszótér is.

A szabadtéri színpadon 15.30 órakor kezdődik a varázslatos bűvész buborékshow, 16.30 órakor pedig a Maminbaba tornán mozoghatnak majd a résztvevők. Az eseményen a RÉV Ambulancia munkatársai is jelen lesznek, velük önismereti teszteket tölthetnek ki az érdeklődők, de kipróbálhatják a részegszemüveget és a szerencsejáték-szimulátort is.

Júl
2
szo
2022
Mozdulj! – extrém sportok mindenkinek @ Szárazréti és Feketehegyi Közösségi Ház és Szabadtéri Színpad
Júl 2 @ 09:00 – 13:00

Sportprogramokkal várják a mozogni vágyókat július első szombatján 9 és 13 óra között a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban. Az ingyenes program az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ Segítő Fehérvár programja keretében zajlik, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében.

Mozdulj!

Extrém sportok mindenkinek

• Mászófal
• Exatlon-pálya
• Freestyle foci
• Triál bemutató

Színpadi programok:

10.00  Aerobic Veszelszki-Cséza Ágnessel

11.00  Freestyle Foci Vértes Rebekával és Temesi Károllyal

11.30  A Trial Sportegyesület bemutatója

12.00  Jóga Szűcs Dorinával

Az eseményen a bátrabbak megtapasztalhatják, milyen is lehet egy Exatlon-versenyző bőrébe bújni, csak végig kell menni az Exatlon-pályán. Ha ez sikerült, akár a falra is mászhatnak – no nem az idegesség miatt, inkább csak azért, hogy kicsit átéljék a profi mászók nehéz pillanatait. A freestyle foci egyre népszerűbb manapság, a sportnap résztvevői találkozhatnak Vértes Rebekával és Temesi Károllyal, akik mindketten kiválóak ebben az igen látványos sportágban. Ott lesz a közösségi ház kertjében a Trial egyesület, amelynek tagjai időnként a fizikai törvényeivel ellentétes produkcióval ejtik majd ámulatba a közönséget. Egy sportnap persze nem lehet tényleges mozgás nélkül, a sok néznivaló mellett Veszelszki-Cséza Ágnes aerobikozni, Szűcs Dorina pedig jógázni hívja mindazokat, akik ezen a módon is tennének egészségükért.

A négy éve indult Segítő Fehérvár program keretében számos rendezvény valósult meg az elmúlt években, többek között kirándulások, közösségteremtő és -fejlesztő események, családok számára szervezett szórakoztató programok, egészségügyi szűrések, ezek sorába illeszkedik ez a sportos nap is.

 

június – július 2022 jún – Júl 2022