Műsornaptár

Állandó programok – az intézményben működö klubok, körök foglalkozásai »
 

október 2022 okt 2022
Szent Mihály-napi piknik
Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar
okt. 1., 14:00 – 20:00
Szent Mihály-napi piknik @ Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar
14:00
Október első szombatján ismét Szent Mihály-napi piknikre hívja a közönséget a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ. A Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar hagyományos családi programjában a szárazréti óvodások műsora mellett kézműves foglalkozás és sok játék[...]
október 2022 okt 2022

Állandó programok – az intézményben működö klubok, körök foglalkozásai »
 
 

október 2022 okt 2022
okt
1
szo
2022
Szent Mihály-napi piknik @ Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar
okt 1 @ 14:00 – 20:00

Október első szombatján ismét Szent Mihály-napi piknikre hívja a közönséget a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ. A Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar hagyományos családi programjában a szárazréti óvodások műsora mellett kézműves foglalkozás és sok játék is várja az érdeklődőket, a színpadon pedig fellép Wolf Kati és Kovács Áron is. A belépés ingyenes.

Délután két órától várja a családokat a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar október elsején, elsőként a Felsővárosi Óvoda Szárazréti Tagóvodájának gyermekei adják elő verses, zenés műsorukat 14 órakor. A kicsiket sok játék várja majd, és persze kézműves foglalkozással is készülnek a szervezők a délutánra.

Részletes program:

14.00  A Felsővárosi Óvoda Szárazréti Tagóvodájának műsora

18.00  Kovács Áron

19.00  The Big Rock Band – Wolf Kati és a Budapest Jazz Orchestra

15.00–18.00  Gyerekprogramok: kézműves foglalkozások, játékok

A színpadon este hatkor Kovács Áron műsorát hallhatja a közönség. A tévés, rádiós műsorvezetőként is ismert színész-énekest legutóbb augusztusban láthatta a fehérvári közönség, az augusztus 20-án bemutatott ünnepi műsor egyik szereplőjeként adta elő többek között az István, a király című musical sokak által kedvelt dalait.

A nap zárásaként Wolf Kati és Budapest Jazz Orchestra koncertjét élvezheti a hallgatóság. Az ország legképzettebb hangú pop énekesnője az ország első számú big bandjével egy színpadon mindenképp különleges zenei élménnyel kecsegtet. Műsorukban ezúttal mindenki számára jól ismert rockhimnuszok hangzanak el teljesen új zenei környezetben, a 17 tagú big band tolmácsolásában. A koncerten többek között olyan előadók dalai hallhatók, mint Tina Turner, a Queen, Bon Jovi vagy az Edda.

október 2022 okt 2022