Hírek

Főzzön és győzzön! – Indul a jelentkezés a Lecsófőző Vigasságra

2020. július 9.   Fehérvári Programszervező Kft.  

Július 10-én, pénteken reggel 8 órakor indul a jelentkezés a XVI. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra. A főzőcsapatok a rendezvény megújult online regisztrációs felületén választhatják ki főzőhelyüket; a részvételi díjat a magánszemélyek akár online bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthetik. Az eseménnyel kapcsolatos minden információ a www.fehervariprogram.hu/lecso honlapon olvasható.

A Fehérvári Programszervező Kft. augusztus 11-ig várja a főzőcsapatok jelentkezését a lecsófesztiválra, amelyet szeptember 19-én, szombaton rendeznek meg a szokásos helyszínen, a Dózsa György úton, a Móri úton és a Zichy liget körül. A főzőversenyre magánszemélyek, cégek, civil és egyéb szervezetek (intézmények, egyesületek, alapítványok), pártok nevezhetnek.

A cégek számára egy előjelentkezési időszakot is biztosítottak a szervezők – a ma zárult lehetőséggel több mint ötven fehérvári és környékbeli cég élt, akik összesen 97 főzőhelyet foglaltak le, 38 céges alapcsomagot és 16 céges kiegészítő csomagot vásároltak, emellett gazdára talált egy kiemelt támogatói csomag is.

Idén egy megújult, átlátható, felhasználóbarát online regisztrációs felület várja az érdeklődőket, amelyet a www.fehervariprogram.hu/lecso oldalon keresztül érhetnek el. Nevezni csak itt lehet – személyes, telefonos vagy e-mailes regisztrációra nincs lehetőség. A honlapon új, térképészek bevonásával készített, valósághű térképet is találnak a jelentkezők, amelyen a nagyobb, tágasabb főzőhelyeket pontosan beazonosíthatják az egymástól jól elkülönülő szektorokban. A kiszemelt főzőhelyet a jelentkezők a jegyfoglalási rendszerekből ismert módon, a helyre kattintva választhatják ki.

Fontos tudnivaló a jelentkezők számára, hogy a regisztrációt követően 5 munkanapon belül be kell fizetni a részvételi díjat (amelynek összege évek óta változatlan) – a helyfoglalás kizárólag a befizetés után válik véglegessé. A magánszemélyek, a civil és egyéb szervezetek képviselői személyesen készpénzben vagy bankkártyával teljesíthetik a befizetést Székesfehérváron, a Művészetek Házában, a Barátság mozi előterében (III. Béla király tér 1.). A pénzbefizetésre július 13. – augusztus 18. között van lehetőség: hétfőn és csütörtökön 10.00–14.00, szerdán 10.00–18.00, pénteken 7.00–15.00 óra között.

2020-ban újdonság, hogy a regisztrációt követően a magánszemélyek online bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthetik a részvételi díjat. Ebben az esetben a főzőhely foglalása azonnal véglegessé válik. A szervezők kérik, hogy a regisztráció előtt minden jelentkező olvassa át a honlapon az esemény részletes felhívását és a kapcsolódó dokumentumokat.

A népszerű eseményen várhatóan ismét több száz bogrács alatt lobban fel a láng, és a nap végére az is kiderül, ki lesz idén a Lecsókirály, ki viheti haza a Sipi Emlékkupát és a Legdekoratívabb Főzőhelynek járó elismerést. A nevezési díjért cserébe a szervezők tűzifát, tűztálcát, sörpadgarnitúrát, kenyeret és főzőkötényt biztosítanak a résztvevőknek, a lecsó nyersanyagairól a csapatoknak maguknak kell gondoskodniuk.

Minden a Lecsóról, online nevezés »

 


 

,